Az Univerzum üzenete a mai napra: nyugodtan dőlj hátra, megkapod azt, amire vágytál!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Az Univerzum üzenete a mai napra: nyugodtan dőlj hátra, megkapod azt, amire vágytál!

Kedves Fényhozó Lelkek,

Ezen a különleges napon az Univerzum egy csodálatos üzenettel fordul hozzád: Elérted amit szerettél volna, és hamarosan megérkezik az, amire vártál. Ez az üzenet megerősíti, hogy a kitartó munkád és pozitív szándékaid gyümölcsöt teremtek!

“Drága Lélek, ma az Univerzum üzeni neked, hogy a várakozás időszaka véget ér, és az álmaid megvalósulása küszöbön áll. Mindaz, amit eddig elvégeztél, és az energia, amit befektettél, most kezd kifizetődni. Készülj fel arra, hogy hamarosan megérkezik az, amit oly régóta vártál.”

A következő napokban érezni fogod az Univerzum támogató energiáit minden lépésedben. A dolgok, amelyekért keményen dolgoztál, most kezdenek formát ölteni és valósággá válni. Bízz abban, hogy az Univerzum tervének megfelelően minden a helyére kerül, és az álmaid megvalósulnak.

Az ég segítő angyalának üzenete:

“Kedves Gyermekünk, örömünkre szolgál, hogy láthatjuk, ahogy az álmaid valósággá válnak. Az angyalok melletted állnak ebben az időszakban, hogy segítsenek neked befogadni az Univerzum ajándékait. Emlékezz, minden jó cselekedeted és pozitív gondolatod hozzájárult ehhez a pillanathoz.”

Áldás és ima:

Az Univerzum szeretete, az angyalok fénye és a megvalósulás ereje áradjon rád! Legyen ez a nap a megérkezés, az elismerés és a megvalósulás napja számodra.

“Angyalok és Világegyetem, köszönöm a támogatásotokat és a szereteteteket. Segíts nekem, hogy befogadjam és ünnepeljem a felém érkező áldásokat. Segíts nekem, hogy minden gondolatom, szavam és cselekedetem összhangban legyen az Univerzum szeretetével és irányításával.”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum áldásából és az angyalok támogatásából. Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy még gyorsabban tapasztald meg az áldások és a megvalósulás hatását az életedben!

Ez a nap egy új kezdetet jelenthet számodra, ahol az álmaid valóra válnak, és a várakozás véget ér.

Szeretettel és fényben, Az Univerzum Hangjai

pozitív gondolatok blog

Gábor, a béke követője

365 Nap Pozitív Gondolatokkal

 


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


 


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével