Az Univerzum üzenete 2023.12.01-re: december, a megtisztulás és befejezések hónapja

Az Univerzum üzenete 2023.12.01-re: december, a megtisztulás és befejezések hónapja

Kedves Olvasóink,

Ahogy belépünk a 2023. év december hónapjába, az Univerzum és az égi segítő angyalok egy különleges üzenetet közvetítenek számotokra. December a megtisztulás, a befejezések és az új kezdetek hónapja, ahol a rossz véglegesen kilép az életedből.

A mai nap üzenete:

“Drága Fényhozók, ez a decemberi hónap egy mély tisztulási folyamatot hoz az életetekbe. A számmisztika szerint a 2023.12.01-es dátum jelentősége, hogy új kezdetek felé vezet, miközben a múlt terheit és nehézségeit hátrahagyjátok. Használjátok ezt az időszakot arra, hogy elengedjétek a régi negatív energiákat, és helyet adjatok az új, pozitív változásoknak.”

A következő napokban érzékelni fogjátok a megtisztulás és megújulás mélyebb szintjeit. Olyan helyzetek, amelyek régóta terhet jelentettek, most megoldódnak vagy elhagyják az életeteket. Az Univerzum energiái segítenek nektek megszabadulni a rossztól, és új, fényesebb utak felé vezetnek.

Az ég segítő angyalának üzenete:

“Kedves Gyermekünk, a december hónapban különleges figyelmet fordítunk rád, hogy segítsünk a megtisztulásban és a befejezésekben. Bízz abban, hogy minden, ami most történik, a legmagasabb jó érdekében van, és segít felkészülni a következő fejezetekre az életedben.”

Áldás és ima:

Az Univerzum szeretete, az angyalok fénye és a megtisztulás ereje áradjon rád ebben a hónapban. Legyen ez a december a tisztulás, a befejezések és az új kezdetek hónapja számodra.

“Angyalok és Világegyetem, köszönöm a megtisztulás és a megújulás lehetőségét ebben az időszakban. Segíts nekem elengedni a múlt terheit, és nyitott szívvel fogadni az új lehetőségeket. Segíts nekem, hogy minden gondolatom, szavam és cselekedetem összhangban legyen az Univerzum szeretetével és irányításával.”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy másokhoz is elérhessen a jó hír! Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy még gyorsabban megtapasztald az áldások és a pozitív változások hatását az életedben!

A december egy új kezdetet jelenthet számotokra, ahol a megtisztulás és a befejezések utat nyitnak az új, fényesebb jövő felé.

Szeretettel és fényben, Az Univerzum Hangjai

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével