Az Univerzum üzenete 2023.12.02-re: December második napja a beteljesülés kezdete. A terheket már nem kell cipelned!

Az Univerzum üzenete 2023.12.02-re: December második napja a beteljesülés kezdete. A terheket már nem kell cipelned!

Kedves Fényhozók,

Ezen a különleges napon, 2023. december 2-án, az Univerzum és az égi segítő angyalok egy mély és erőteljes üzenettel fordulnak hozzád. Ma a beteljesülés kezdetének napja, egy időszak, amikor elengedheted a múlt terheit és lépheted meg az első lépéseket egy új, könnyedebb jövő felé.

A mai nap üzenete:

“Drága Lélek, a mai nap jelzi a beteljesülés kezdetét az életedben. A 12.02-es dátum számmisztikai jelentése a harmónia és a kiegyensúlyozottság megteremtésének szimbóluma. Ez a nap arról szól, hogy elengedheted a múltbeli terheket és nyitott szívvel és lélekkel fogadhatod a jövő eseményeit.”

A következő napokban érezni fogod az Univerzum támogató energiáit, amint segítenek könnyedén túllépni a múltban tapasztalt nehézségeken. Megtapasztalhatod a békét és az örömöt, amely a terhek elengedésével jár. Új lehetőségek tárulnak fel előtted, amelyek lehetővé teszik, hogy teljesebb és gazdagabb életet élj.

Az ég segítő angyalának üzenete:

“Kedves Gyermekünk, örömmel látjuk, hogy készen állsz új fejezetet kezdeni az életedben. Az angyalok melletted állnak ebben az időszakban, hogy segítsenek elengedni a múlt terheit és nyitni az új, pozitív változások felé. Bízz az égi vezetésben, és engedd, hogy az Univerzum áramlata hozza el a kívánt változásokat.”

Áldás és ima:

Az Univerzum szeretete, az angyalok fénye és a beteljesülés ereje áradjon rád ezen a napon. Legyen ez a nap a megkönnyebbülés, a megújulás és a beteljesülés napja számodra.

“Angyalok és Világegyetem, köszönöm a beteljesülés lehetőségét ebben az időszakban. Segíts nekem elengedni a múlt terheit, és nyitott szívvel fogadni az új lehetőségeket. Segíts nekem, hogy minden gondolatom, szavam és cselekedetem összhangban legyen az Univerzum szeretetével és irányításával.”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben a különleges beteljesülési időszakban. Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy még gyorsabban tapasztald meg az áldások és a változások hatását az életedben!

Ez a nap és az elkövetkező időszak lehetőséget ad arra, hogy elengedjük a múlt terheit, és tiszta lappal kezdjünk egy új, derűsebb jövőt!

Szeretettel és fényben, Az Univerzum Hangjai

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével