Gábriel Arkangyal üzenete a mai napra: A remény hírét hoztam Neked, bízz, mert jóra fordul minden!

Gábriel Arkangyal üzenete a mai napra: A remény hírét hoztam Neked, bízz, mert jóra fordul minden!

Kedves Fénylő Lelkek,

Ezen a különleges napon, Gábriel Arkangyal, aki a kommunikáció és a remény hírnöke, egy mély és bátorító üzenetet hoz nektek. A remény hírét hozza el nektek, biztatva mindenkit, hogy bízzanak abban, hogy minden jóra fordul.

A remény mantrája a mai napra:

“A remény fénye vezet engem a mai napon.
Gábriel Arkangyal elhozza a remény üzenetét nekem, és
bízom az életben, tudom, hogy minden jóra fordul!”

A következő napokban készüljetek fel arra, hogy a remény energiái átjárják életeteket. Figyeljetek a környezetetekben megjelenő jelekre, amelyek megerősítik, hogy a remény és a pozitív változások közel vannak. Lehet, hogy váratlan fordulatok történnek, amelyek pozitív irányba mozdítják előre életeteket, vagy új lehetőségek bukkannak fel, amelyek erősítik a bizalmatokat a jövő felé.

Ima a Reményteli Jövőért:

“Ó, Gábriel Arkangyal,
Köszönöm, hogy a remény hírét hoztad nekem.
Áraszd rám a remény és a bizalom fényét,
Segíts nekem meglátni az élet pozitív oldalát,
És erősítsd bennem a hitet, hogy minden jóra fordul.
Áldd meg jövőmet fénnyel és szeretettel,
Hogy bízzak az élet áramlásában és a pozitív változásokban.”

Ha elolvastad ezt az üzenetet, oszd meg másokkal, hogy Gábriel Arkangyal remény áldása mindenkit elérjen, akinek szüksége van rá. Írd meg a “Köszönöm” szót a kommentben, hogy Gábriel Arkangyal energia személyesen is megtaláljon téged ebben a reményteli időszakban.

Ne feledjétek, az üzenet továbbadása megerősíti az áldást, így mindenkihez eljuthat, akinek szüksége van rá. Gábriel Arkangyal mindig velünk van, készen áll, hogy segítsen nekünk a remény és a bizalom erősítésében.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog

Gábor

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével