Az Univerzum üzenete a mai napra: szombat a százszoros energiák és áldások napja, állj készen és fogadd el az angyali segítséget!

Az Univerzum üzenete a mai napra: szombat a százszoros energiák és áldások napja, állj készen és fogadd el az angyali segítséget!

Kedves Fényhozó Lelkek,

Ezen a különleges napon, 2023. december 9-én, az Univerzum egy erőteljes és pozitív üzenettel fordul hozzátok. Ez a nap a százszoros energiák és áldások napja, amikor az angyali segítség különösen intenzíven érhető el.

A mai nap üzenete:

“Drága Lélek, ma állj készen arra, hogy fogadd az angyali segítséget és az Univerzum százszoros áldásait. A mai nap különleges energiákkal bír, amelyek megsokszorozzák a jó karma erejét és segítenek megvalósítani az álmaidat.”

A következő napokban érezni fogod az Univerzum százszoros energiáinak és az angyalok támogatásának hatását. Ez az időszak kedvező a kívánságaid teljesülésére, az új lehetőségek megnyílására és a pozitív változásokra. Nyisd meg a szívedet és az elmédet, hogy teljes mértékben befogadhassad ezeket az áldásokat.

Az égi segítő angyalok üzenete:

“Kedves Gyermekünk, a 2023.12.09-es dátum számmisztikai jelentése a teljesülés és a spirituális növekedés. Ez a nap arra emlékeztet, hogy az Univerzum bőségesen áld meg téged, ha nyitott vagy a változásokra és az angyali segítségre.”

Áldás és ima:

Az Univerzum szeretete, az angyalok fénye és a százszoros energia áradjon rád ezen a napon. Legyen ez a nap a bőség, a szerencse és a spirituális növekedés napja számodra!

“Angyalok és Világegyetem, köszönöm a százszoros energiát és az áldásokat, amelyeket ma kapok. Segíts nekem felismerni és elfogadni az angyali segítséget, és használjam fel azokat bölcsen és szeretettel. Segíts nekem, hogy minden gondolatom, szavam és cselekedetem összhangban legyen a bőség és a szeretet energiáival.”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum százszoros energiájából és az angyalok áldásából. Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy még gyorsabban tapasztald meg az áldások és a pozitív változások hatását az életedben.

Ez a nap egy új kezdet lehetőségét hordozza magában, ahol a százszoros energiák és az angyali segítség segítenek megvalósítani a legnagyobb álmaidat és célokat!

Szeretettel és fényben, Az Univerzum Hangjai

Gábor

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével