Az Univerzum üzenete a mai napra: Hittel és bizalommal vártad a jövőt, a legjobb most megérkezik számodra!

Az Univerzum üzenete a mai napra: Hittel és bizalommal vártad a jövőt, a legjobb most megérkezik számodra!

Kedves Fényhozók,

Ezen a csodálatos napon, 2023. december 15-én, az Univerzum egy rendkívül erőteljes és megerősítő üzenettel fordul hozzátok. Ez a nap arról szól, hogy a hittel és bizalommal teli várakozásotok gyümölcsözővé válik, és a legjobb most megérkezik számotokra.

A mai nap üzenete:

“Drága Lélek, hosszú időn át hittel és bizalommal vártad a jövőt, és most az Univerzum készen áll arra, hogy megajándékozzon téged. A mai nap azt jelzi, hogy a legjobb, amit vártál, most érkezik meg az életedbe. Fogadd ezt az ajándékot szeretettel és hálával.”

A következő napokban érezheted az Univerzum bőséges energiáit, ahogy a legjobb, amire vártál, valósággá válik az életedben. Ez az időszak kedvező a pozitív változásokra, az új lehetőségekre és a boldog fordulatokra. Legyél nyitott és fogadó az Univerzum ajándékaira.

Az égi segítő angyalok üzenete:

“Kedves Gyermekünk, a 2023.12.15-ös dátum számmisztikai jelentése a spirituális növekedés és a megújulás. Ez a nap arra emlékeztet, hogy az Univerzum támogatja a spirituális utadat és az életutadat. Az angyalok melletted állnak, hogy segítsenek befogadni és értékelni az érkező áldásokat.”

Áldás és ima:

Az Univerzum szeretete, az angyalok fénye és a várt jó dolgok ereje áradjon rád ezen a napon. Legyen ez a nap a hittel teli várakozás beteljesülése, a bőség és a boldogság napja számodra!

“Angyalok és Világegyetem, köszönöm a hittel teli várakozás gyümölcsét, amit most kapok. Segíts nekem, hogy nyitott szívvel és elmével fogadjam az Univerzum ajándékait, és bölcsen használjam fel azokat. Segíts nekem, hogy minden gondolatom, szavam és cselekedetem összhangban legyen a szeretettel és a pozitív változással.”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum áldásából és az angyalok támogatásából. Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy még gyorsabban tapasztald meg az áldások és a pozitív változások hatását az életedben!

Ez a nap egy új kezdetet jelenthet számodra, ahol a hittel és bizalommal várt jótétemények megérkeznek, és új fejezetet nyitnak az életedben.

Szeretettel és fényben, Az Univerzum Hangjai

Gábor

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://kellenifog.hu/index.php/egyetlen-mondat-amit-jegyezz-meg-ez-a-mantra-segit-ha-nehez-helyzetbe-kerulsz/