Az Univerzum üzenete a mai napra: Az örök jólét most rád talál!

Az Univerzum üzenete a mai napra: Az örök jólét most rád talál!

Kedves Fényhozó Lelkek,

Ezen a különleges napon, 2023. december 18-án, az Univerzum egy rendkívül erőteljes és ígéretes üzenettel fordul hozzátok. Ez a nap jelzi az örök jólét megérkezését az életetekbe, ahol minden eddiginél nagyobb bőség és gazdagság vár rád.

A mai nap üzenete:

“Drága Lélek, az Univerzum azt üzeni, hogy az örök jólét most rád talál. Ez a nap a bőség és a gazdagság megnyilvánulásának kezdete az életedben. Fogadd ezt az áldást szeretettel és nyitott szívvel!”

A következő napokban érezni fogod az Univerzum bőséges energiáit, ahogy az örök jólét áramlik az életedbe. Ez az időszak kedvező a pénzügyi növekedésre, a karrierbeli előrelépésre és a személyes gazdagság megélésére. Legyél nyitott a lehetőségekre és fogadd el az Univerzum ajándékait.

Az égi segítő angyalok üzenete:

“Kedves Gyermekünk, a 2023.12.18-as dátum számmisztikai jelentése az új kezdetek és a spirituális gazdagság. Ez a nap arról szól, hogy értékeld és fogadd el az Univerzum által kínált bőséget. Az angyalok segítenek neked megnyitni a szívedet és az elmédet, hogy teljes mértékben befogadhassad az égi gazdagságot.”

Áldás és ima:

Az Univerzum szeretete, az angyalok fénye és az örök jólét ereje áradjon rád ezen a napon. Legyen ez a nap a végtelen bőség, a gazdagság és az új kezdetek napja számodra!

“Angyalok és Világegyetem, köszönöm az örök jólét megérkezését az életembe. Segíts nekem, hogy nyitott szívvel és elmével fogadjam az Univerzum ajándékait, és bölcsen használjam fel azokat. Segíts nekem, hogy minden gondolatom, szavam és cselekedetem összhangban legyen a bőség és a szeretet energiáival.”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum örök jólétét hozó üzenetéből és az angyalok áldásából. Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy még gyorsabban tapasztald meg az áldások és a pozitív változások hatását az életedben.

Ez a nap egy új kezdetet jelenthet számodra, ahol az örök jólét és a bőség energia segíti az életed minden területét!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével