Az Univerzum üzenete a mai napra: Folytatódik az áldások áradata, váratlan helyről kapsz ma segítséget!

Az Univerzum üzenete a mai napra: Folytatódik az áldások áradata, váratlan helyről kapsz ma segítséget!

Kedves Fényhozó Lelkek,

A mai nap egy különleges és bőséges időszakot köszönt az életedben. Az Univerzum üzeni, hogy az áldások áradata folytatódik, és váratlan helyről érkezik segítség hozzád.

A mai nap üzenete:

“Drága Lélek, ma készülj fel arra, hogy a váratlan segítség megérkezik az életedbe. Ez az Univerzum ajándéka számodra, mely bizonyítja, hogy az áldások áradata továbbra is áramlik feléd. Fogadd ezt a segítséget szeretettel és nyitott szívvel!”

A következő napokban tapasztalni fogod az Univerzum folyamatos támogatását. A segítség, amelyre vártál, váratlan forrásból érkezik, és új lehetőségeket hoz az életedben. Ez az időszak kedvező a pénzügyi, érzelmi és spirituális növekedésre, valamint az új kapcsolatok kialakulására.

Az égi segítő angyalok üzenete:

“Kedves Gyermekünk, a 2023.12.19-es dátum numerológiai jelentése a megújulás és az új lehetőségek napja. Ez a nap arról szól, hogy értékeljük a váratlan segítséget és a folyamatos áldásokat. Az angyalok segítenek neked felismerni és elfogadni az Univerzum ajándékait.”

Áldás és ima:

Az Univerzum szeretete, az angyalok fénye és a váratlan segítség ereje áradjon rád ezen a napon. Legyen ez a nap a megújulás, a bőség és a váratlan segítség napja számodra!


Rövid Ima az Univerzumhoz és az Angyalokhoz

“Drága Univerzum és Égi Segítő Angyalok,

Hálás szívvel köszönöm a végtelen szereteteteket és támogatásotokat. Kérlek, vezessetek engem az élet útján, hogy mindig megtaláljam a helyes irányt, és bátran haladjak előre a fényben.

Segítsetek nekem felismerni és elfogadni az áldásokat és a segítséget, amelyeket ma és a következő napokban küldtek számomra. Adjatok erőt, bölcsességet és szeretetet, hogy minden cselekedetemmel jóra törekedjek és pozitívan hatással legyek a környezetemre.

Áldjatok meg bőséggel, egészséggel és boldogsággal, hogy ezeket az ajándékokat másokkal is megoszthassam. Hálásan fogadom az Univerzum ajándékait, és köszönöm az égi vezetést minden nap!

Amen.”


Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum áldásait hozó üzenetéből és az angyalok támogatásából. Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy még gyorsabban tapasztald meg az áldások és a pozitív változások hatását az életedben.

Ez a nap egy új kezdetet jelenthet számodra, ahol az Univerzum támogatása és a váratlan segítség új utakat és lehetőségeket nyit meg előtted!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével