Az Univerzum üzenete a mai napra: A jótettek helyében most jót várj, a karma megmutatja az erejét!

Az Univerzum üzenete a mai napra: A jótettek helyében most jót várj, a karma megmutatja az erejét!

Kedves Fényhozók és Lelki Utazók,

Ezen a különleges téli napfordulón, 2023. december 21-én, az Univerzum egy mély és erőteljes üzenettel fordul hozzátok. Ez a nap a karma erejének megnyilvánulásáról és a jó cselekedeteitek jutalmáról szól!

A mai nap üzenete:

“Drága Lélek, ma az Univerzum azt üzeni, hogy a jó tetteidért jót várj. A karma törvénye szerint minden jó cselekedetedet, amit mások felé tanúsítottál, most visszakapsz. Ez a nap arról szól, hogy ma megtapasztalod a karma erejét és a szeretet áramlását az életedben!”

A következő napokban érezheted a karma pozitív visszhangját az életedben. Az Univerzum és az égi segítők támogatásával a jó tetteidért cserébe boldog és megerősítő események történnek. Ez az időszak kedvező a szeretet, az elismerés és a bőség megélésére.

Az égi segítő angyalok üzenete:

“Kedves Gyermekünk, a 2023.12.21-es dátum üzenet a karma igazsága és az élet örök egyensúlya. Ez a nap arra emlékeztet, hogy a karma ereje mindig jelen van az életedben. Az angyalok segítenek neked felismerni és elfogadni a karma pozitív hatásait!”

Áldás és ima:

Az Univerzum szeretete, az angyalok fénye és a karma jutalmazó ereje áradjon rád ezen a napon. Legyen ez a nap a karma jutalmának, a szeretetnek és az egyensúlynak napja számodra!

“Angyalok és Világegyetem, köszönöm a karma pozitív visszhangját az életemben. Segíts nekem, hogy nyitott szívvel és elmével fogadjam az Univerzum ajándékait, és bölcsen használjam fel azokat. Segíts nekem, hogy minden gondolatom, szavam és cselekedetem összhangban legyen a szeretettel és a pozitív változással.”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum karma jutalmazó üzenetéből és az angyalok támogatásából. Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy még gyorsabban tapasztald meg az áldások és a pozitív változások hatását az életedben.

Ez a nap egy új kezdetet jelenthet számodra, ahol a karma ereje megnyilvánul, és a jó cselekedeteidért méltó jutalmat kapsz!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével