Az Univerzum üzenete a mai napra: Ma az egyik hittel teli kérésed megvalósul!

Az Univerzum üzenete a mai napra: Ma az egyik hittel teli kérésed megvalósul!

Kedves Fényhozók és Lelki Útkeresők,

Ezen a különleges napon, 2023. december 22-én, amely a számmisztikában a megújulás és a pozitív változások szimbóluma, az Univerzum egy rendkívül bátorító üzenettel fordul hozzátok. Ez a nap az a pillanat, amikor az egyik hittel teli kérésed megvalósul.

A mai nap üzenete:

“Drága Lélek, ma az Univerzum üzeni, hogy a hittel és bizalommal teli kérésed megvalósul. Ez a nap a hit erejének megnyilvánulása, amely bizonyítja, hogy az Univerzum mindig hallgat rád és támogatja vágyaidat. Fogadd ezt az ajándékot szeretettel és hálával.”

A következő napokban tapasztalni fogod az Univerzum támogató energiáit és az égi segítők jelenlétét. A hittel teli kérésed megvalósulása új lehetőségeket és pozitív változásokat hoz az életedbe. Ez az időszak kedvező a személyes növekedésre, az új kapcsolatokra és a bőség megélésére!

Az égi segítő angyalok üzenete:

“Kedves Gyermekünk, a mai nap arra emlékeztet bennünket, hogy a hit és a pozitív gondolkodás ereje képes megvalósítani a vágyaidat. Az angyalok segítenek neked észrevenni és elfogadni az Univerzum által küldött ajándékokat.”

Áldás és ima:

Az Univerzum szeretete, az angyalok fénye és a hit ereje áradjon rád ezen a napon. Legyen ez a nap a hit megvalósulásának, a bőségnek és az új kezdeteknek napja számodra!

“Angyalok és Világegyetem, köszönöm a hittel teli kérés megvalósulását. Segíts nekem, hogy nyitott szívvel és elmével fogadjam az Univerzum ajándékait, és bölcsen használjam fel azokat. Segíts nekem, hogy minden gondolatom, szavam és cselekedetem összhangban legyen a szeretettel és a pozitív változással.”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum hit erejének megnyilvánulásából és az angyalok támogatásából. Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy még gyorsabban tapaszd meg az áldások és a pozitív változások hatását az életedben!

Ez a nap egy új kezdetet jelenthet számodra, ahol a hittel és bizalommal teli kéréseid megvalósulnak, és új fejezet nyílik az életedben.

Szeretettel és fényben, Az Univerzum Hangjai

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével