Az Univerzum üzenete 2023.12.24-re: A szentlélek válasza és egy üzenet a számodra

Az Univerzum üzenete 2023.12.24-re: A szentlélek válasza és egy üzenet a számodra

Kedves Fényhozó Lelkek,

Ezen a csodálatos napon, 2023. december 24-én, amely a számmisztikában a belső fény és a spirituális újjászületés szimbóluma, az Univerzum és a Szentlélek egy különleges üzenettel fordulnak hozzátok. Ez a nap az, amikor az imáid meghallgattatnak, és a Szentlélek választ küld neked!

A mai nap üzenete:

“Drága Lélek, ma az Univerzum és a Szentlélek azt üzeni, hogy az imáidat meghallgatták, és válasz érkezik hozzád! Ezen a különleges napon a Szentlélek üzenetet küld, ami világosságot és útmutatást hoz az életedbe. Fogadd ezt az üzenetet nyitott szívvel és lelki békével!”

A következő napokban érezni fogod a Szentlélek jelenlétét és az Univerzum szeretetét. Az üzenet, amit kapsz, új irányt és világosságot hoz az életedben. Ez az időszak kedvező a spirituális növekedésre, az önismeretre és a belső békére.

Az égi segítő angyalok üzenete:

“Kedves Gyermekünk, a mai nap arról szól, hogy a Szentlélek és az angyalok támogatnak abban, hogy megtaláld a belső békédet és a spirituális utadat. Fogadd el az üzeneteket, amelyeket a Szentlélek küld neked, hiszen ezek a lélek fejlődését szolgálják.”

Áldás és ima:

Az Univerzum szeretete, a Szentlélek fénye és a válaszok ereje áradjon rád ezen a napon. Legyen ez a nap a megértés, a spirituális útmutatás és a belső békesség napja számodra.

“Szentlélek és Világegyetem, köszönöm az üzenetet, amit ma küldtök nekem. Segítsetek nekem, hogy nyitott szívvel és elmével fogadjam ezt az útmutatást, és bölcsen használjam fel azokat. Segítsetek nekem, hogy minden gondolatom, szavam és cselekedetem összhangban legyen a szeretettel és a belső békével!”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek a Szentlélek és az Univerzum által küldött üzenetekből. Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy még gyorsabban tapaszd meg az áldások és a belső békesség hatását az életedben.

Ez a nap egy új kezdetet jelenthet számodra, ahol a Szentlélek üzenete világosságot és útmutatást hoz, segítve a spirituális úton való haladásodat!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével