Az Univerzum üzenete a mai napra: Lépj be a boldogság és az új kezdetek kapuján, a csodák ott várnak!

Az Univerzum üzenete a mai napra: Lépj át a boldogság és az új kezdetek kapuján, a csodák ott várnak!

Kedves Fényhozó Lelkek,

Ezen a különleges napon, 2023. december 25-én, amely a számmisztikában az újjászületés és a megújulás szimbóluma, az Univerzum egy csodálatos üzenettel bátorítja szíveteket. Ez a nap arról szól, hogy belépj a boldogság és az új kezdetek kapuján, ahol a csodák rád várnak!

“Drága Lélek, ma az Univerzum üzeni, hogy készülj fel arra, hogy átléped a boldogság és az új kezdetek küszöbét! A csodák, amelyekre vártál, most valóra válnak. Bízz az Univerzumban és az égi segítő angyalokban, hiszen ők mindig melletted állnak, hogy támogassanak az utadon.”

A következő napokban érezni fogod az Univerzum és az égi segítők áldását. Az új kezdetek és a boldogság kapuja megnyílik előtted, ami új lehetőségeket és pozitív változásokat hoz az életedbe. Ez az időszak kedvező a személyes növekedésre, a szeretet megtalálására és az álmaid megvalósítására!

Az égi segítő angyalok üzenete:

“Kedves Gyermekünk, a 2023.12.25-es dátum számmisztikai jelentése a fény, a szeretet és az újjászületés. Ez a nap arról szól, hogy megtaláld a benned rejlő fényt és szeretetet. Az angyalok segítenek neked felismerni és elfogadni az új lehetőségeket, amelyek a boldogság kapuján keresztül érkeznek hozzád.”

Áldás és ima:

Az Univerzum szeretete, az angyalok fénye és az új kezdetek ereje áradjon rád ezen a napon. Legyen ez a nap a fény, a boldogság és az új lehetőségek napja számodra!

“Angyalok és Világegyetem, köszönöm hogy megnyitottátok előttem az új kezdetek és a boldogság kapuját. Segítsetek nekem, hogy nyitott szívvel és elmével fogadjam az Univerzum ajándékait, és bölcsen használjam fel azokat. Segítsetek, hogy minden gondolatom, szavam és cselekedetem összhangban legyen a szeretettel és a pozitív változással.”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum boldogság és új kezdetek üzenetéből és az angyalok támogatásából. Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy még gyorsabban tapaszd meg az áldások és a pozitív változások hatását az életedben.

Ez a nap egy új kezdetet jelenthet számodra, ahol az Univerzum és az angyalok vezetésével belépsz a boldogság és az új kezdetek kapuján, és a csodák világába jutsz!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével