Az Univerzum üzenete a mai napra: Ma nagy szerencse érhet, anyagi segítség egy nem várt személytől!

Az Univerzum üzenete a mai napra: Ma nagy szerencse érhet, anyagi segítség egy nem várt személytől!

Kedves Fényhozók és Lelki Keresők,

Ezen a különleges napon, 2023. december 26-án, amely a számmisztikában az új kezdetek és a meglepetések szimbóluma, az Univerzum egy különösen reményteljes üzenettel közeledik hozzátok. Ez a nap különleges szerencse és anyagi segítség hozadékát ígéri egy nem várt személytől.

A mai nap üzenete:

“Drága Lélek, ma készülj fel a nagy szerencse és az anyagi segítség fogadására egy váratlan forrásból. Az Univerzum és az égi segítő angyalok arra bátorítanak, hogy nyisd meg a szívedet és az elmédet, hogy befogadhassad ezt a váratlan áldást.”

A következő napokban érezni fogod az Univerzum bőséges energiáit és a szerencse folyamatos áramlását az életedben. Az anyagi segítség, amelyre vártál vagy amelyre szükséged van, egy váratlan személytől érkezik, megnyitva új lehetőségeket és megkönnyítve az utadat. Ez az időszak kedvező a pénzügyi stabilitásra, a kapcsolatok megerősítésére és a hálás érzés megélésére.

Az égi segítő angyalok üzenete:

“Kedves Gyermekünk, a mai nap arról szól, hogy az Univerzum és az angyalok támogatnak abban, hogy befogadd, és értékeld az életedbe érkező váratlan áldásokat!”

Áldás és ima:

Az Univerzum szeretete, az angyalok fénye és a váratlan szerencse ereje áradjon rád ezen a napon. Legyen ez a nap a meglepetések, a bőség és az anyagi segítség napja számodra!

“Angyalok és Világegyetem, köszönöm a váratlan szerencsét és anyagi segítséget, amit ma kapok. Segíts nekem, hogy nyitott szívvel és elmével fogadjam az Univerzum ajándékait, és bölcsen használjam fel azokat. Segíts nekem, hogy minden gondolatom, szavam és cselekedetem összhangban legyen a szeretettel és a pozitív változással!”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum váratlan szerencsét hozó üzenetéből és az angyalok támogatásából. Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy még gyorsabban tapaszd meg az áldások és a pozitív változások hatását az életedben!

Ez a nap egy új kezdetet jelenthet számodra, ahol a váratlan szerencse és az anyagi segítség új utakat és lehetőségeket nyit meg az életedben.

Szeretettel és fényben, Az Univerzum Hangjai

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével