A mai nap üzenete számodra: Jótett helyébe jót várj, a karma visszaadja azt a sok jót, amit eddig Te adtál!

A mai nap üzenete számodra: Jótett helyébe jót várj, a karma visszaadja azt a sok jót, amit eddig Te adtál!

Kedves Olvasóink,

Isten áldása legyen veletek ezen a csodálatos napon, amikor is a szeretet és a jóság fénye ragyogja be életünk minden szegletét. Ma egy különleges üzenetet szeretnék megosztani veletek, melynek témája: “Jótett helyébe jót várj, a karma visszaadja azt a sok jót, amit eddig Te adtál!”

“Ne tévelyegjetek: az Isten nem csúfolódik meg. Mert amit az ember vet, azt aratja majd.” (Galaták 6:7). Ebben a mély, bölcsességgel teli igeversben Isten emlékeztet minket, hogy minden tettünknek, minden jószándékú cselekedetünknek következménye van. Ahogyan a földműves a földet műveli, és várja a termést, úgy mi is elvethetjük a jó cselekedetek magjait, tudva, hogy idővel meghozzák gyümölcsüket.

Gondoljatok arra, hogy mennyi jót tettetek már ebben az életben. Lehet, hogy egy kedves szó volt egy idegentől, egy mosoly a buszon, vagy egy segítő kéz a szükségben. Ezek a kis jótettek, amiket nap mint nap végrehajtunk, összeadódnak, és egy szép napon, amikor talán a legkevésbé számítunk rá, visszatérnek hozzánk.

A mai üzenetemben szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy az elkövetkezendő napokban különleges jeleket fogtok tapasztalni. Ezek a jelek az univerzum módjai arra, hogy megerősítse: a jó cselekedeteitek nem maradnak észrevétlenül. Figyeljetek a kis meglepetésekre, a váratlan kedvességekre, amelyek az utatokba kerülnek. Ezek az univerzum ajándékai nektek, az elvégzett jó tettekért cserébe.

Ez az időszak kiváló alkalom arra is, hogy újraértékeljétek, miben tudnátok még többet adni, többet segíteni, több szeretetet és támogatást nyújtani környezeteteknek. Ne feledjétek, minden egyes pozitív gondolat, szó, és tett hozzájárul egy szebb, szeretettel telibb világhoz.

Legyen ez a nap a szeretet, a jótett, és a meghálálás napja számotokra. Emlékezzetek, hogy minden, amit adtok, visszatér hozzátok – talán nem úgy és nem akkor, ahogyan várjátok, de az univerzum mindig pontosan tudja, mi az, amire szükségetek van.

Áldásokkal és szeretettel,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/csodas-aldast-hozo-telihold-ima/

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével