Az Univerzum üzenete a mai napra: Ma nagy szerencse ér, járj nyitott szemmel!

Az Univerzum üzenete a mai napra: Ma nagy szerencse ér, járj nyitott szemmel!

Kedves Lelkek,

Ma, 2023. december 29-én, a Univerzum csodálatos üzenetet küld számotokra. A ‘2’ szám az egyensúly és a partnerség, a ‘9’ pedig a lezárást és az új kezdeteket jelképezi. Ez a számkombináció azt üzeni, hogy ma különösen fontos, hogy nyitott szemmel és szívvel járjatok, mert nagy szerencse vár rátok!

Az elkövetkezendő napokban készüljetek fel arra, hogy az Univerzum pozitív energiái és a szerencse áramlatai körülvesznek titeket. Lehet, hogy váratlan lehetőségek tárulnak fel előttetek, vagy találkoztok olyan emberekkel, akik fontos szerepet játszanak majd az életetekben. Emellett a kisebbnek tűnő jelek is fontosak lehetnek, úgyhogy figyeljetek minden részletre.

Üzenet az ég segítő angyalától

Az ég segítő angyalai most különösen aktívak, hogy segítsenek nektek észrevenni és megragadni a szerencsés lehetőségeket. Azt üzenik, hogy bízzatok magatokban, az intuíciótokban, és ne féljetek lépéseket tenni, amikor a lehetőség megmutatkozik. Az angyalok emlékeztetnek benneteket arra, hogy méltóak vagytok minden jóra, ami az útjatokba kerül.

Ebben az áldott időben, íme egy ima a karma erejéhez:

“Ó, Univerzum, végtelen szeretet és bőség forrása, áldd meg utamat és segíts nekem, hogy tisztán lássam és elfogadjam a szerencsét és a lehetőségeket, amelyeket rám szórsz. Tisztítsd meg karmámat minden akadálytól, hogy a szeretet és a pozitív energiák útján járjak, és így hozzak létre még több jót az életemben és mások életében.”

Ne feledjétek, az üzenetek megosztásával nemcsak a saját utatokat világítjátok meg, hanem másokét is. Amikor hálásak vagytok, és megosztjátok ezeket az üzeneteket, még több emberhez jut el a szeretet és a pozitív energia. Ha érzitek a változást, írjátok le a köszönöm szót kommentben, és tapasztaljátok meg, hogy a változások gyorsabban bekövetkeznek az életetekben.

Szeretetteljes napokat kívánok nektek, tele szerencsével és csodákkal.

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével