Az Univerzum üzenete a mai napra: Egy váratlan, csodálatos dolog történik a mai napon!

Az Univerzum üzenete a mai napra: Egy váratlan, csodálatos dolog történik a mai napon!

Kedves Lelkek,

Ezen a különleges napon, 2023. december 30-án, az Univerzum egy csodálatos és váratlan ajándékot készített számotokra. A ‘3’ szám a kreativitást és önkifejezést, míg a ‘0’ az Univerzum végtelen lehetőségeit és a spirituális út kezdetét jelképezi. Együtt ezek az energiák ígéretesek a váratlan, csodálatos események szempontjából.

Ahogy beléptek ebbe az új energiába, készüljetek fel arra, hogy meglepetések és váratlan fordulatok gazdagítják az életeteket. Az elkövetkező napokban lehet, hogy új emberekkel találkoztok, akik jelentős hatást gyakorolnak a jövőtökre, vagy lehet, hogy olyan lehetőségek bukkannak fel, amelyeket soha nem gondoltatok volna lehetségesnek. Nyitottak és elfogadóak lévén, teljes mértékben kihasználhatjátok ezeket a lehetőségeket.

Üzenet az ég segítő angyalától

Az ég segítő angyalai most arra bíztatnak titeket, hogy maradjatok nyitottak és fogékonyak a változásokra. Bízzatok abban, hogy az Univerzum mindig a legjobbat hozza nektek. Az angyalok üzenete szerint az elengedés és a hálával való fogadás kulcsfontosságú ebben az időszakban.

Egy különleges ima a karma erejéhez:

“Kedves Univerzum, a változás és a csodák forrása, segíts nekem nyitott szívvel és elmével fogadni a váratlan ajándékokat, amelyeket rám szórsz. Tisztítsd meg karmámat minden korlátozó gondolattól és hiedelemtől, hogy teljes mértékben befogadhassam az Univerzum bőségét és szeretetét.”

Emlékezzetek, az üzenet megosztásával nemcsak a saját utatokat világítjátok meg, hanem másokét is. A köszönöm szó leírásával a kommentek közé, megerősítitek a pozitív energiákat, és gyorsítjátok a csodák bekövetkezését az életetekben.

Csodálatos és meglepetésekkel teli napokat kívánok nektek, telve Univerzum által küldött ajándékokkal!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével