Az Univerzum üzenete a mai napra: 2023. utolsó üzenete, amely sok kérdésedre választ ad!

Az Univerzum üzenete a mai napra: 2023. utolsó üzenete, amely sok kérdésedre választ ad!

Kedves Lelkek,

Ahogy 2023. év utolsó napja, december 31-e lehull a múlt ködébe, az Univerzum egy mély és erőteljes üzenetet hordoz számotokra. Ez a nap, mely a számmisztikában a ‘3’-as kreativitását és kifejező erejét, a ‘1’-es új kezdeteket és önállóságot, valamint a ‘2’-es egyensúly és harmónia energiáit egyesíti, egy új fejezet kezdetét jelzi az életetekben.

Az elkövetkező napok az átalakulás időszakát hozzák el számotokra. Ebben az időszakban különösen fontos, hogy figyelmet fordítsatok lelki békétekre és arra, hogy elengedjétek a régi terheket. Az Univerzum energiái támogatni fognak benneteket ebben az átalakulásban, segítve titeket, hogy könnyebben szabaduljatok meg a múlt súlyától, és friss, tiszta lappal kezdjetek az új évben.

Üzenet az ég segítő angyalától

Az ég segítő angyalai most arra bíztatnak titeket, hogy hallgassatok a belső hangotokra, és engedjétek el azokat a gondolatokat, érzéseket és kapcsolatokat, amelyek már nem szolgálják a jóléteket. Az angyalok szeretetteljes támogatása mellett könnyebb lesz megtalálni a belső békétek útját és a szellemi növekedés felé haladni.

Egy áldásos ima a karma erejéhez:

“Kedves Univerzum, a szeretet és megértés forrása, segíts nekem, hogy elengedjem a múlt terheit, és békében fogadjam az új évet. Tisztíts meg a múlt kötelékeitől, hogy szabadon és könnyedén haladjak előre, megteremtve egy boldogabb és teljesebb jövőt magamnak és környezetemnek.”

Emlékezzetek, az üzenet továbbadásával nemcsak a saját utatokat világítjátok meg, hanem másokét is. A köszönöm szó leírásával kommentben erősítitek a szeretet és a pozitív energiák áramlását, elősegítve a gyorsabb és mélyebb változásokat az életetekben.

Békés, megújuló és gyógyító új évet kívánok nektek, tele belső békével és szeretettel!

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével