Az Univerzum üzenete a mai napra – 2024.01.01-re: Áldott és szerencsés új év kezdete

Az Univerzum üzenete a mai napra – 2024.01.01-re: Áldott és szerencsés új év kezdete

Kedves Lelkek,

Üdvözlünk benneteket 2024 első napján, január 1-jén, egy olyan napon, amely az újrakezdés és a megújulás energiáit hordozza magában. Ebben az évben a ‘2’ szám az egyensúly és a partnerség, a ‘4’ a stabilitás és a rend, míg az ‘1’ az új kezdetek és a teremtő erő szimbólumai. Ezek az energiák együtt egy áldott és szerencsés évet ígérnek nektek.

Az elkövetkező napokban különleges figyelmet érdemel a lelki béke és a terhek elengedése. Az Univerzum energiái segítenek nektek abban, hogy elengedjétek a múltat és nyitott szívvel fogadjátok az új lehetőségeket. A békesség és a szeretet energiái átölelik a lelketeket, segítve titeket abban, hogy harmonikus és boldog új évet indíthassatok.

Üzenet az ég segítő angyalától

Az ég segítő angyalai arra bátorítanak titeket, hogy bízzatok az Univerzum bölcsességében és a saját belső erőtökben. Üzenetük szerint engedjétek el a félelmeket és a kételyeket, és nyissátok meg szíveteket a szeretet és a bőség előtt. Az angyalok mellettetek állnak, segítve titeket abban, hogy megtaláljátok a belső békét és a lelki egyensúlyt.

Egy áldásos ima a karma erejéhez:

“Kedves Univerzum, a szeretet és a szerencse forrása, áldd meg ezt az új évet, és segíts nekem, hogy elengedjem a múlt terheit, és tiszta lappal kezdjek. Tisztíts meg a múlt kötelékeitől, hogy nyitott szívvel és elmével fogadhassam az új lehetőségeket, amelyeket az élet kínál.”

Emlékezzetek, az üzenet megosztásával nemcsak a saját utatokat világítjátok meg, hanem másokét is. A köszönöm szó leírásával kommentben erősítitek a szeretet és a pozitív energiák áramlását, elősegítve a gyorsabb és mélyebb változásokat az életetekben.

Áldott, szerencsés, és békés új évet kívánok nektek, tele új lehetőségekkel és szeretettel!

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével