Az Univerzum üzenete 2024.01.02-re: Uriel Arkangyal segítségével megnyílnak a bőség kapui

Az Univerzum üzenete 2024.01.02-re: Uriel Arkangyal segítségével megnyílnak a bőség kapui!

Kedves Lelkek,

2024 január 2-án, egy olyan nap hajnalán ébredtünk, mely a számmisztika szerint a ‘2’-es egyensúly és harmonizációt, a ‘4’-es stabilitást és rendet, valamint az ‘1’-es új kezdeteket és a teremtés erőit képviseli. Együttesen ezek az energiák a bőség és jólét kapujának megnyílását ígérik számotokra, Uriel Arkangyal vezetésével.

Az elkövetkező napokban készüljetek fel arra, hogy az Univerzum bőségének áramlata feltárul előttetek. Uriel Arkangyal, a fény és a bölcsesség angyala világítja meg az utatokat, hogy megtaláljátok a jólétet és a gazdagságot mind a fizikai, mind a spirituális síkon. Figyeljetek az apró jelekre és intuícióitokra, amelyek az új lehetőségek felé vezetnek.

Üzenet az ég segítő angyalától

Az ég segítő angyalai arra bíztatnak titeket, hogy bízzatok meg az Univerzum bőséggel teli erejében és Uriel Arkangyal útmutatásában. Tartsátok nyitva a szíveteket és elméteket, hogy befogadhassátok a bőség áldásait. Engedjétek el a korlátozó hiedelmeket és félelmeket, amelyek akadályozhatnak titeket a bőség fogadásában.

Egy áldásos ima a karma erejéhez:

“Kedves Univerzum és Uriel Arkangyal, a szeretet és a bőség angyala, áldd meg utamat, és segíts nekem, hogy elengedjem a múlt terheit, és bőséggel teli új utakon járjak. Tisztíts meg a múlt kötelékeitől, hogy nyitott szívvel és elmével fogadhassam be a bőség és jólét áldásait!”

Emlékezzetek, az üzenet továbbadásával nemcsak a saját utatokat világítjátok meg, hanem másokét is. A köszönöm szó leírásával kommentben erősítitek a szeretet és a pozitív energiák áramlását, elősegítve a gyorsabb és mélyebb változásokat az életetekben!

Áldott és bőségben gazdag napokat kívánok nektek Uriel Arkangyal fényében és vezetésében.!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével