Napi útmutatás 2024.01.03-ra: az Univerzum meghallotta a kérésedet

Napi útmutatás 2024.01.03-ra: az Univerzum meghallotta a kérésedet!

Kedves Olvasóink!

Ezen a csodálatos napon, 2024. január 3-án, egy különleges ajándék érkezik az Univerzumtól, egy emlékeztető arra, hogy gondolataink és kívánságaink hatalmas erővel bírnak. A mai nap energiái különösen erősek a számmisztika és asztrológiai szempontból. A “2024.01.03” dátumában rejlő számok – a 2, a 0, a 4, az 1 és a 3 – együttműködve erősítik meg a változás és megújulás energiáit. Ez egy kiváló nap arra, hogy tudatosítsuk, milyen gondolatokat táplálunk, és milyen kívánságokat küldünk az Univerzumnak.

A mai nap üzenete:

Az Univerzum mindig hallja, amit kérünk, akár szavakkal, akár a szívünk mélyén rejlő vágyakkal. Ma különösen oda kell figyelnünk arra, hogy milyen gondolatokat és érzéseket táplálunk, mert azok gyorsabban manifesztálódhatnak, mint gondolnánk. Emlékezzünk, minden gondolatunk teremtő erővel bír!

Pozitív megerősítés a mai napra:

Isteni fényemmel és szeretetemmel összhangban vagyok. Minden gondolatom és kívánságom a legnagyobb jóra irányul, és bizalommal adom át azokat az Univerzum kezébe!

Ahogy haladunk előre a hét napjain, érezzük az Univerzum támogatását minden lépésnél. Meglepetések és váratlan ajándékok várhatnak ránk, amelyek azon kívánságainkhoz kapcsolódnak, amelyeket legmélyebb szívünkkel kérünk. Legyünk nyitottak és befogadók, mert az Univerzum csodálatos módon válaszolhat kéréseinkre!

Üzenet a védelmező angyaltól:

“Drága gyermekem, a fény és a szeretet angyala vagyok, aki mindig veled van. Emlékezz, hogy védelmezlek és irányítalak minden lépésednél. Bízz abban, hogy én, a te védelmező angyalod, ott vagyok veled, hogy támogassalak a kívánságaid megvalósításában. Szeretettel és fényben vezetlek!”

Ez a nap, 2024. január 3-a, egy varázslatos lehetőség arra, hogy összekapcsolódjunk az Univerzum erejével és megnyissuk szívünket a végtelen lehetőségek előtt. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben a csodálatos energiában. És ne felejtsétek el kommentben hagyni a “köszönöm” szót, hogy gyorsabban érkezzenek el a változások az életetekbe!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével