Napi útmutatás 2024.01.04-re, Elérkezett a pillanat, amire vártál!

Napi útmutatás 2024.01.04-re, Elérkezett a pillanat, amire vártál!

Szeretett Lelkek,

Ahogy belépünk a mai nap energiáiba, egy különleges időszak köszönt ránk, amely az újrakezdés és a megvalósulás üzenetét hordozza. A mai nap, a “2024.01.04” különleges számmisztikai és asztrológiai jelentőséggel bír, mely a változás, az újrakezdés és a sorsfordító események idejét jelzi. Engedjétek, hogy megmutassam, hogyan használhatjátok ki ezt a különleges energiát.

A 2-es szám a harmóniát és az egyensúlyt, a 0 a végtelen lehetőségeket, a 4 pedig a stabilitást és az alapok megerősítését szimbolizálja. Ezen számok együttes ereje felkészít minket arra, hogy megvalósítsuk a régóta dédelgetett álmainkat. Ez a nap arról szól, hogy felismerjük: eljött az idő, hogy megvalósítsuk azt, amire szívünk mélyén vágyunk.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Én vagyok a teremtője saját életemnek. Minden lépésem biztos és céltudatos. Bízom az Univerzumban, hogy támogat az álmaim megvalósításában.”

Az elkövetkező napokban érezhetitek, hogy az életetekben dolgok kezdenek a helyükre kerülni. Olyan lehetőségek tárulnak fel előttetek, amelyek révén közelebb kerülhettek céljaitokhoz. Figyeljetek a jelekre és az intuíciótokra, mert az Univerzum üzeneteket küld nektek.

Üzenet a védelmező angyalodtól:

“Kedves gyermekem, én, a védelmező angyalod, itt vagyok veled ezen a különleges napon, hogy erőt és bátorságot adjak neked. Ne félj lépéseket tenni álmaid felé. Tudom, hogy készen állsz, és itt vagyok, hogy támogassalak az utadon.”

A mai, egy csodálatos nap a változásra és az újrakezdésre. Emlékezzetek, hogy minden, amit eddig tettetek, hozzájárult ahhoz, hogy most itt álljatok. Bízzatok magatokban, az Univerzumban és a védelmező angyalaitokban. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy gyorsítsátok a változások bekövetkezését az életetekben!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével