Napi útmutatás 2024.01.06-ra, Fogadd el tiszta szívvel a jó karma áldását, jó tett helyébe jót kapsz!

Napi útmutatás 2024.01.06-ra, Fogadd el tiszta szívvel a jó karma áldását, jó tett helyébe jót kapsz!

Kedves Lelkek!

Ahogy belépünk a 2024. január 6-ai napba, egy különleges időszak köszönt ránk, amely a jó karma és az Univerzum áldásainak fogadására összpontosít. Ezen a napon, mely számmisztikailag a harmónia és az egyensúly szellemét hordozza, emlékeztetve minket arra, hogy a jó cselekedeteink gyümölcsözővé válnak. Engedjétek meg, hogy ezen a nap útmutatást nyújtsak nektek, hogy teljes szívvel fogadjátok el a jó karma áldásait.

A mai nap üzenete:

“A jó tett helyébe jót kapsz” – ez a bölcs mondás ma különösen érvényes. Az Univerzum ma különleges energiákat küld, hogy megjutalmazza azokat, akik jó szándékkal és tiszta szívvel cselekedtek. Legyetek nyitottak arra, hogy megkapjátok azokat az áldásokat, amelyeket oly nagy szeretettel küldtök el!

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Az én cselekedeteim tiszta szeretetből és jószándékból fakadnak. Tudom, hogy az Univerzum pozitívan válaszol a jóra, amit kisugárzok!”

A következő napokban figyeljetek az Univerzum apró jeleire, amelyek megerősítik a jó cselekedeteitek hatását. Valakinek a kedves szavai, egy váratlan segítség, vagy akár egy meglepő anyagi juttatás is érkezhet, mint az Univerzum válasza a jószándékotokra.

Üzenet a védelmező angyalodtól:

“Drága gyermekem, itt vagyok veled, hogy megerősítselek a szeretet és jószándék útján. Tudom, hogy szíved tiszta, és látom a jó cselekedeteidet. Az Univerzum és én veled vagyunk, hogy segítsünk a jó karma áldásainak fogadásában.”


Ima a Csodák Megvalósulásához

Drága Mennyei Atyám, a szeretet és a csodák Forrása,

Hálával tölti el a szívem, amint Hozzád fordulok, keresve a fényed és a bölcsességed útmutatását. Kérlek, töltsd el a lelkemet békével és adj hitet, hogy láthassam az élet csodáit, amiket számomra készítettél.

Tudom, hogy minden, ami az életemben történik, a Te szereteted és bölcsességed szerint van elrendezve. Kérlek, nyisd meg a szívemet és az elmémet, hogy felismerjem és fogadjam a csodáidat. Segíts nekem, hogy meglássam a rejtett áldásokat a mindennapi élet apró részleteiben.

Kérlek, vezess azon az úton, ahol a legjobban szolgálhatom a Te akaratodat, és ahol a legnagyobb jó érhető el. Adj erőt és bátorságot, hogy kövessem a hívásodat, még akkor is, ha az utam kihívásokkal teli.

Mutasd meg nekem, hogyan adjam át teljesen magam Neked, hogy az életem csatornája lehessen a szeretetednek és a bőségednek. Adj hozzá a hithez türelmet és kitartást, hogy várjam meg a tökéletes időzítésedet a csodák megvalósulására.

Áldd meg gondolataimat, szavaimat és cselekedeteimet, hogy összhangban legyenek a Te szeretetteljes akaratoddal. Tölts el engem az Univerzum bőségével és szeretetével, hogy ezeket másokkal is megoszthassam.

Köszönöm, Mennyei Atyám, a szereteted, türelmed és irgalmad végtelen forrását. Hittel és bizalommal tekintek a jövőbe, tudva, hogy a Te kezedben minden csoda lehetősége ott rejtőzik!

Ámen.


A mai egy csodálatos nap a jó cselekedetek gyümölcsözővé válására és a jó karma áldásainak fogadására. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is átélhessék az Univerzum szeretetét és bőségét. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

http://kellenifog.hu/index.php/a-feny-konyve/


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével