Napi útmutatás 2024.01.08-ra, A 8-as szám a végtelent jelképezi, ma szó szerint végtelen áldásokat önt rád az univerzum!

Napi útmutatás 2024.01.08-ra, A 8-as szám a végtelent jelképezi, ma szó szerint végtelen áldásokat önt rád az univerzum!

Szeretett Lelki Utazók,

Ahogy elérkezünk 2024. január 8-ához, egy különleges napot ünneplünk az 8-as szám erejével és jelentőségével. Az 8-as szám a végtelenséget, a folytonosságot és az Univerzum bőségét szimbolizálja a számmisztikában. Ma egy különleges lehetőség nyílik meg előttünk, hogy nyitott szívvel fogadjuk az Univerzum végtelen áldásait. Engedjétek, hogy e nap inspirációja vezessen benneteket a bőség és a szeretet felé.

A mai nap üzenete:

Az 8-as szám ereje ma különösen erős, így számíthatunk rá, hogy az Univerzum végtelen áldásokat önt ránk. Ez a nap arról szól, hogy nyitottan és hálásan fogadjuk el az Univerzum ajándékait, legyenek azok spirituális, anyagi, vagy érzelmi természetűek.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Az 8-as szám bőségével és a végtelenség erejével én megnyitom magam az Univerzum szeretetének és áldásainak. Elfogadom, és örömmel köszöntöm az életembe érkező végtelen jókat!”

A következő napokban várhatóan folytatódik az 8-as szám pozitív energiáinak hatása. Figyeljünk az apró jelekre és üzenetekre, amelyek az Univerzumtól érkeznek, hiszen ezek iránymutatást adhatnak és megerősíthetik a bőség érzetét életünkben.

Üzenet a védelmező angyaltól:

“Drága gyermekem, én, a te védelmező angyalod, itt vagyok veled ezen a csodálatos napon, hogy segítselek megnyitni szívedet és elmédet az Univerzum végtelen szeretetének és bőségének fogadására. Hidd el, hogy minden, amire szükséged van, elérhetővé válik számodra.”

A mai, egy csodálatos nap a végtelen lehetőségek és áldások megélésére. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!