Napi útmutatás 2024.01.09-re, A 9-es szám a beteljesülő vágyakat jelképezi, ma az univerzum tálcán kínálja számodra a legfőbb kívánságodat!

Napi útmutatás 2024.01.09-re, A 9-es szám a beteljesülő vágyakat jelképezi, ma az univerzum tálcán kínálja számodra a legfőbb kívánságodat!

Napi útmutatás 2024.01.09-re: A 9-es szám és a beteljesülő vágyak csodája

Szeretett Lelkek,

Ahogy belépünk a mai nap energiájába, egy különleges napra ébredünk, amit a 9-es szám magasabb rezgése és a vágyak beteljesülésének ígérete jellemez. A 9-es szám a számmisztikában a befejezést, a spirituális megvilágosodást és a beteljesülő vágyakat jelképezi. Ma az Univerzum tálcán kínálja neked a legfőbb vágyadat, készen állva arra, hogy megvalósítsa azt!

A mai nap üzenete:

A mai napon figyelj oda a jelekre és az üzenetekre, amelyek az Univerzumtól érkeznek hozzád. Ez a nap a spirituális beteljesülés és az életed új fejezetének kezdete lehet. Legyél nyitott és fogadó a lehetőségek és az áldások iránt, amelyeket az Univerzum kínál.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Elfogadom az Univerzum ajándékát, és bízom abban, hogy a 9-es szám energiája beteljesíti legfőbb vágyaimat. Hálás vagyok mindenért, ami eljön hozzám.”

A következő néhány napban készülj fel arra, hogy a vágyaid beteljesülnek, és új lehetőségek nyílnak meg előtted. Ez a változás időszaka lehet, amikor megtapasztalhatod szíved legmélyebb vágyainak megvalósulását!

Üzenet a védelmező angyalodtól:

“Drága gyermekem, én, a Te védelmező angyalod, melletted állok, hogy támogassalak ezen a csodálatos úton. Bízz benne, hogy az Univerzum és én mindig melletted vagyunk, segítve és támogatva a vágyaid beteljesülését.”

2024. január 9-e egy csodálatos nap, amelyet a vágyak beteljesülése és az Univerzum bőséges ajándékainak befogadása jellemez. Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!