Napi útmutatás 2024.01.11-re, A 11-es szám szerint a karma most adja vissza azt, ami neked jár!

Napi útmutatás 2024.01.11-re, A 11-es szám szerint a karma most adja vissza azt, ami neked jár!

Kedves Olvasóink,

2024. január 11-én egy varázslatos napra ébredünk, amelyet a 11-es szám különleges energiája és a karma visszafordító ereje jellemez. A 11-es szám a számmisztika világában az intuíciót, a spirituális ébredést és a karma mélyebb megértését szimbolizálja. Ezen a napon az Univerzum üzenete az, hogy a karma most visszaadja azt, ami igazán neked jár.

A mai nap üzenete:

A 11-es szám energiája arra emlékeztet minket, hogy minden cselekedetünknek következménye van, és az Univerzum ma tükröt tart elénk. Legyünk nyitottak és fogadók azoknak a lehetőségeknek és tanulságoknak, amelyek az életünkbe lépnek, hiszen ezek a karma igazságos visszaadásának részei.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Elfogadom a karma igazságát, és hálás vagyok minden tanulságért és áldásért, amit kapok. Tudom, hogy minden, ami elém kerül, a személyes növekedésem és spirituális utam része.”

A következő napokban készülj fel arra, hogy a karma tükröt tart eléd. Ezek a tükrök lehetnek új lehetőségek, váratlan találkozások vagy mély belső megértések. Figyelj a jelekre és az üzenetekre, amelyek segítenek megérteni az életed aktuális szakaszát.

Üzenet a védelmező angyalodtól:

“Drága gyermekem, én, a te védelmező angyalod, itt vagyok veled ezen a különleges napon, hogy segítselek megérteni a karma üzenetét. Emlékezz, hogy minden, amit tapasztalsz, része a személyes növekedésednek és spirituális utadnak. Fogadd el szeretettel és megértéssel az Univerzum üzeneteit.”

A mai nap egy csodálatos alkalmat kínál számunkra, hogy elmerüljünk a karma mélyebb megértésében és fogadjuk az Univerzum igazságos ajándékait. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!