Napi útmutatás 2024.01.12-re: Duplán áldott nap a 12-es szám energiájával

Napi útmutatás 2024.01.12-re: Duplán áldott nap a 12-es szám energiájával!

Kedves Lelki Utazók,

Ahogy belépünk 2024. január 12-ének varázslatos napjába, egy különleges energia ölel körül minket, amit a 12-es szám rezgése és az áldások megduplázódásának ígérete jellemez. A 12-es szám a számmisztika világában a teljességet, a lelki harmóniát és az Univerzum bőségét szimbolizálja. Ma az Univerzum nem csupán áldja meg az életünket, hanem meg is duplázza ezeket az áldásokat!

A mai nap üzenete:

A 12-es szám energiája ma arra hív minket, hogy nyissuk meg szívünket és elménket az Univerzum bőséges ajándékainak fogadására. Legyen szó spirituális megértésről, anyagi jólétről vagy érzelmi gazdagságról, ma különösen erős az áldások megduplázódásának ereje.

Pozitív megerősítés a mai napra:

Elfogadom és örömmel üdvözlöm az Univerzum bőséges áldásait. Hálás vagyok mindenért, ami elém kerül, és tudom, hogy minden áldás kétszeresen is megerősít engem!

A következő napokban érezhető lesz a 12-es szám pozitív hatása, amely továbbra is megduplázhatja az áldásokat életünkben. Figyeljünk a jelekre és az üzenetekre, amelyek még több bőséget és szeretetet hoznak elénk.

Üzenet a védelmező angyalodtól:

Drága gyermekem, itt vagyok veled, hogy segítselek megnyitni szívedet és elmédet az Univerzum dupla áldásainak fogadására. Emlékezz, hogy minden, amit kapsz, lehetőséget teremt a növekedésre és a szeretet megosztására!

A mai nap egy csodálatos nap lesz a bőség és az áldások megduplázására. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!