Napi útmutatás 2024.01.13-ra, A 13. szám szerint bőség ma négyszeres energiával áramlik az életünkbe!

Napi útmutatás 2024.01.13-ra, A 13. szám szerint bőség ma négyszeres energiával áramlik az életünkbe!

Kedves Olvasóink!

Üdvözlünk titeket 2024. január 13-án, egy olyan napon, amikor a 13-as szám energiája négyszeresen erősíti meg az Univerzum bőségét életünkben. A 13-as szám, amelyet gyakran félreértelmeznek, valójában hatalmas spirituális erőt hordoz magában, különösen, ha az 1+3 számítást vesszük alapul, ami a 4-es számra utal – a stabilitás, rend és bőség számára.

A mai nap üwzenete:

Ma különleges napot ünneplünk, amikor az Univerzum energiái négyes erővel áramlanak be az életünkbe, megnyitva az utat a bőség, a harmónia és a spirituális növekedés előtt. Fogadjuk el ezt a különleges energiát nyitott szívvel és elmevel.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Elfogadom és üdvözlöm az Univerzum négyszeres bőségét. Hálás vagyok minden áldásért, amely elém kerül, és tudom, hogy minden jó, ami érkezik, négyszeres erővel gazdagít.”

A következő napokban figyeljünk arra, hogy az Univerzum bősége hogyan mutatkozik meg életünkben négyes szorzóval. Ez lehet anyagi jólét, spirituális megértés, érzelmi gazdagság vagy akár a kapcsolatok terén érkező áldások!

Üzenet a védelmező angyalodtól:

“Drága gyermekem, itt vagyok veled ezen a különleges napon, hogy segítselek befogadni és megérteni az Univerzum négyszeres bőségének áldásait. Nyisd meg a szívedet és az elmédet, és engedd, hogy ezek az áldások beteljesítsék lelkedet!”

A mai nap egy csodálatos alkalom adódik a bőség és a spirituális gazdagság megélésére. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy még gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!