Napi útmutatás 2024.01.14-re, A 14-es szám szerint az áldások ma ötszörös energiával áramlik az életünkbe!

Napi útmutatás 2024.01.14-re, A 14-es szám szerint az áldások ma ötszörös energiával áramlik az életünkbe!

Szeretett Lelki Barátaim,

Ezen a fantasztikus napon, 2024. január 14-én, a 14-es szám rezgése az 1+4 összegezésével az 5-ös szám energiáját hozza elénk, amely az Univerzum bőségét és változását jelképezi. Ez az 5-ös energia ma ötszörös erővel árad ránk, megnyitva az utat a bőség, a változás és a lelki fejlődésünk előtt.

A mai nap üzenete:

A 14-es szám energiája a változás és a dinamizmus szellemét hordozza magában. Ma különleges lehetőségünk van arra, hogy fogadjuk az Univerzum bőséges ajándékait, ötszörös erővel. Legyen szó spirituális, érzelmi, vagy anyagi áldásokról, ma nyitott szívvel és elmével kell fogadnunk őket.

Pozitív megerősítés a mai napra:

Elfogadom az Univerzum bőséges ajándékait, amelyek ma ötszörös energiával áradnak rám. Hálás vagyok mindenért, ami elém kerül, és tudom, hogy ezek az áldások gazdagítják életem minden részletét!

A következő napokban figyeljünk arra, hogy az Univerzum bősége hogyan mutatkozik meg életünkben ötszörös szorzóval. Ez lehet anyagi javakban, spirituális felfedezésekben, érzelmi gazdagságban, vagy akár a kapcsolatainkban megjelenő áldások formájában.

Üzenet a védelmező angyalodtól:

“Drága gyermekem, itt vagyok veled ezen a különleges napon is, hogy segítsek megnyitni szívedet és elmédet az Univerzum ötszörös bőségének fogadására. Bízz benne, hogy minden, amit kapsz, lehetőséget teremt a növekedésre és az új kezdetekre!”

2024. január 14-e egy csodálatos nap lesz, hogy megtapasztaljuk az Univerzum bőségét és változását. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy még gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!