Napi útmutatás 2024.01.15-re: a megkönnyebbülés napja és a 15-ös szám áldása

Napi útmutatás 2024.01.15-re: a megkönnyebbülés napja és a 15-ös szám áldása

Szeretett Lelkek,

Ahogy belépünk 2024. január 15-ének energiáiba, egy mély megkönnyebbülés és szerencse érzése fog el bennünket. A 15-ös szám, melyet az 1 és 5 számok összessége alkot, magában hordozza a változás, a bőség és az újrakezdés energiáit. Ma az Univerzum azt üzeni nekünk, hogy sok, eddig aggasztó helyzet kedvezően fog végződni életünkben.

A mai nap üzenete:

A 15-ös szám rezgése hozzájárul ahhoz, hogy a nehéz helyzetek megoldódjanak, és a bennünket aggasztó dolgok kedvező fordulatot vegyenek. Ez a nap arról szól, hogy bízzunk az Univerzum bölcsességében és szeretetében, hiszen minden a legnagyobb jó érdekében történik.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Bízom az Univerzum bölcsességében, és elfogadom az áldásait. Tudom, hogy minden aggodalmam elmúlik, és a szerencse és a bőség áramlik felém!”

A következő néhány napban számíthatsz arra, hogy az életedben korábban aggasztó helyzetek pozitívan oldódnak meg. Légy nyitott arra, hogy elfogadd, és értékeld az Univerzum által küldött megoldásokat és lehetőségeket.

Üzenet a védelmező angyalodtól:

“Drága gyermekem, melletted állok, hogy támogassalak és vigasztaljalak ebben a változó időszakban. Emlékezz, hogy minden nehézség és kihívás, amit most átélsz, része a növekedésednek és a spirituális utadnak. Ma különösen erős az én segítségem, hogy átvezesselek ezeken a változásokon, és megmutassam neked az Univerzum szeretetét és gondoskodását.”

A mai nap egy csodálatos napnak ígérkezik a megkönnyebbülésre és a pozitív változásokra. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy még gyorsabban manifesztálódjanak az áldások és a megoldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!