Az Univerzum üzenete 2024.01.16-ra, az áldás visszaszáll rád!

Az Univerzum üzenete 2024.01.16-ra, az áldás visszaszáll rád!

Kedves Lelki Útitársak,

Ahogy belépünk 2024. január 16-ának energiáiba, egy mély és erőteljes üzenetet kapunk az Univerzumtól. A mai napot a 16-os szám rezgése határozza meg, amely a spirituális növekedés, a megértés és az új kezdetek számára utal. Ez a nap arról szól, hogy felkészüljünk az áldások visszaszállására az életünkben.

A mai nap üzenete:

A 16-os szám, mely az 1 és 6 számok összességéből adódik, a belső bölcsességet és a spirituális ébredést jelképezi. Ma az Univerzum arra hív minket, hogy nyissuk meg szívünket és elménket, és fogadjuk el az áldásokat, amelyek visszaszállnak ránk!

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Elfogadom az Univerzum áldásait, amelyek most visszaszállnak rám. Hálás vagyok minden tanulságért és lehetőségért, amelyek által növekedhetek és fejlődhetek.”

A következő néhány napban számíthatunk arra, hogy az áldások látható formában és érezhető módon jelennek meg életünkben. Ezek az áldások lehetnek a bőség, a szerencse, a jólét vagy akár a spirituális megértés területén megnyilvánuló ajándékok.

Üzenet az Őrangyalodtól:

“Drága gyermekem, mindig melletted állok, hogy vezesselek és erőt adjak neked ezen az úton. Emlékezz, hogy az Univerzum szeretettel tölti meg az életedet, és minden áldás, amit kapsz, a szeretet és a bölcsesség üzenetét hordozza. Fogadd el ezeket az ajándékokat nyitott szívvel, és használd fel őket az élet és a körülötted lévők gazdagítására.”

2024. január 16-a egy csodálatos nap arra, hogy átérezzük és értékelni tudjuk az Univerzum áldásait. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy még gyorsabban manifesztálódjanak az érkező áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!