Az Univerzum üzenete 2024.01.17-re: a várva várt megoldás napja

Az Univerzum üzenete 2024.01.17-re: a várva várt megoldás napja

Kedves Olvasóink!

2024. január 17-én egy különleges energia árad ránk, amely a 17-es szám spirituális rezgése által vezérelt. A 17-es szám a számmisztikában az újrakezdést, a megvilágosodást és a pozitív fordulatokat jelképezi. Ma az Univerzum azt üzeni nekünk, hogy egy régóta várt, számunkra fontos dolog pozitív végkifejletre talál.

A mai nap üzenete:

A 17-es szám energiája arra emlékeztet minket, hogy az Univerzum támogatja vágyaink és törekvéseink megvalósulását. Ma különösen figyeljünk a jelekre és az üzenetekre, amelyek az életünkbe érkeznek, hiszen ezek vezetnek el minket a rég várt megoldásokhoz!

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Elfogadom az Univerzum vezetését és bölcsességét. Hálás vagyok a rég várt, fontos dolgok pozitív végkifejletéért, amelyek most beteljesülnek az életemben!”

A következő néhány napban figyelj a jelekre és az üzenetekre, melyek az Univerzumtól érkeznek. Ezek a jelek útmutatást adnak és megerősítik a pozitív változásokat életedben. Nyisd meg a szívedet és az elmédet, hogy teljes mértékben befogadhassad ezt a pozitív energiát.

Üzenet az Őrangyaltól:

“Drága gyermekem, itt vagyok veled, hogy támogassalak és vezesselek ezen a különleges napon. Tudom, hogy hosszú ideje vártál erre a pillanatra, és most itt van a megoldás. Bízz az Univerzumban, és fogadd el szeretettel és hálával a jót, amit neked szán!”

A mai nap különlegesen alkalmas lesz arra, hogy megünnepeljük a rég várt, fontos dolgok pozitív végkifejletét. Ez a nap emlékeztet minket arra, hogy az Univerzum mindig mellettünk áll, és támogatja vágyaink beteljesülését. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában, és tapasztalják meg saját életükben az Univerzum szeretetét és bölcsességét. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy még gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!