Az Univerzum üzenete 2024.01.19-re, Az anyagi gondjaid enyhülni látszanak!

Az Univerzum üzenete 2024.01.19-re, Az anyagi gondjaid enyhülni látszanak!

Kedves Olvasóink!

2024. január 19-e egy reményteljes nap, amikor az Univerzum üzenete szerint anyagi gondjaink enyhülni kezdenek. A 19-es szám a számmisztikában új kezdeteket, függetlenséget és bőséget jelképezi. Ez a nap különleges lehetőséget kínál számunkra, hogy megtapasztaljuk a jólét és anyagi stabilitás pozitív változásait.

A mai nap üzenete:

A 19-es szám energiája arra emlékeztet minket, hogy az Univerzum bőséges forrásokkal rendelkezik, és készen áll arra, hogy megossza ezeket velünk. A mai nap arról szól, hogy nyitottak legyünk az Univerzum által kínált anyagi megoldásokra és lehetőségekre!

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Elfogadom az Univerzum bőségét és hálás vagyok minden anyagi segítségért és megoldásért, amit kapok. Tudom, hogy az Univerzum gondoskodik rólam és segít megtalálni az anyagi stabilitás útját.”

A következő néhány napban figyeljünk a jelekre, amelyek az Univerzumtól érkeznek. Ezek az üzenetek útmutatást adhatnak az anyagi helyzetünk javulásához, és segíthetnek abban, hogy újra megtaláljuk a pénzügyi egyensúlyt és bőséget.

Üzenet az Őrangyalodtól:

Drága gyermekem, itt vagyok veled, hogy támogassalak ezen a napon. Emlékezz, hogy nem vagy egyedül a pénzügyi kihívásaid közepette. Az Univerzum és én segítünk neked megtalálni a megfelelő utat a jólét felé!

A 19-es dátum és a 9-es szám páratlan ereje:

A 19-es dátum mélyebb jelentése a benne rejlő 9-es szám erejében rejlik. A 9-es szám a számmisztikában a lezárásokat, a humanitárius tevékenységeket és a magasabb szintű tudatosságot jelképezi. Ez az energia segít abban, hogy lezárjuk a régi, elavult pénzügyi mintákat, és új, pozitívabb hozzáállást alakítsunk ki az anyagiakhoz. A 9-es szám páratlan ereje segíti a lelki növekedést és az anyagi jólétet, ösztönözve minket arra, hogy bölcsen használjuk fel az Univerzum által kínált lehetőségeket.

A mai nap egy ígéretes nap az anyagi gondok enyhülésére és az Univerzum bőségének megnyilvánulására. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy még gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!