Az Univerzum üzenete 2024.01.20-ra, a jó helyet kap, a rossz távozik az életedből!

Az Univerzum üzenete 2024.01.20-ra, a jó helyet kap, a rossz távozik az életedből!

Kedves Olvasóink!

Ahogy belépünk 2024. január 20-ának energiáiba, egy mély átalakulás és a megújulás napja vár ránk. A 20-as szám a számmisztikában a kiegyensúlyozottságot, a harmóniát és az új kezdeteket jelképezi. Ma az Univerzum üzenete egyértelmű: a rossz távozik az életünkből, helyet adva a jó, minden értelemben történő megjelenésének.

A mai nap üzenete:

A 20-as szám energiája arra ösztönöz minket, hogy nyissuk meg szívünket és elménket a pozitív változásoknak. Ma elengedhetjük a múlt nehézségeit és kihívásait, és helyet adhatunk az új, pozitív energiáknak életünkben!

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Elengedem a múlt negatívumait, és nyitottan fogadom az Univerzum által küldött jót. Tudom, hogy minden változás az életem javára történik, és hálás vagyok minden pozitív fejleményért!”

A következő napokban számíthatsz arra, hogy életedben a rossz helyet ad a jónak. Ez az átalakulás minden területen megmutatkozhat: érzelmi, spirituális, fizikai vagy anyagi síkon egyaránt.

Üzenet az Őrangyalodtól:

“Drága gyermekem, itt vagyok veled, hogy átsegítselek ezen a rögös úton. Emlékezz, hogy minden nehézség után új lehetőségek születnek. Bízz bennem és az Univerzumban, hogy egyenesen a fény és szeretet felé vezetlek Téged!”

A 20-as dátum és a 2-es szám duplázó ereje:

A 20-as dátumban rejlő 2-es szám a dualitást, az egyensúlyt és a partnerséget jelképezi. Ez a szám duplázó erővel bír, ami azt jelenti, hogy minden jót, amit ma kapunk, kétszeres mértékben élhetünk meg. Legyen szó bármilyen pozitív változásról vagy áldásról, a 2-es szám energiája segít abban, hogy ezek az áldások még nagyobb mértékben megjelenjenek az életünkben!

A mai napon búcsút mondhatunk a múlt nehézségeinek és teljes szívvel fogadhatjuk az Univerzum jótékony ajándékait. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy még gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!