Az Univerzum üzenete 2024.01.21-re, a jó tetteid helyébe ma csak jó érkezik hozzád!

Az Univerzum üzenete 2024.01.21-re, a jó tetteid helyébe ma csak jó érkezik hozzád!

Kedves Olvasóink!

2024. január 21-én egy különleges, és áldásokkal teli napra ébredünk. A 21-es szám, mely a számmisztikában a harmónia, az összhang és a kreatív energia jelképe, ma az angyali erők által megerősítve segít nekünk megtapasztalni jó tetteink gyümölcseit.

A mai nap üzenete:

A 21-es szám dinamikus energiája arra ösztönöz minket, hogy bízzunk az Univerzum törvényében: a jó tetteink helyébe jó érkezik hozzánk. Ez a nap arról szól, hogy megnyíljunk az Univerzum szeretetének és gondviselésének, megértve, hogy minden jó cselekedetünk pozitív visszhangot kelt.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Elfogadom az Univerzum szeretetét és bőségét, és hálás vagyok minden jóért, ami jó cselekedeteim által tér vissza hozzám. Tudom, hogy minden, amit adok, százszorosan tér vissza hozzám!”

A következő napokban várhatóan azt tapasztalhatjuk, hogy jó tetteink gyümölcsei kézzelfogható formában jelennek meg életünkben. Legyen szó apró kedvességekről, nagylelkű cselekedetekről vagy pozitív gondolatokról, az Univerzum számtalan módon hálálhatja meg őket!

Üzenet az Őrangyalodtól:

“Drága gyermekem, itt vagyok, hogy támogassalak és vezesselek a szeretet és bőség útján. Emlékezz, hogy minden jó cselekedeted fontos, és az Univerzum mindig figyel téged. Bízz az angyali erőkben, amelyek segítenek megvalósítani a szeretet és jóság terjesztését.”

A 21-es szám különleges, angyali ereje:

A 21-es szám különleges energiája az angyali világ támogatását hordozza. Ez a szám jelképezi a magasabb rendű összhangot és az angyali világ közvetlen támogatását. Amikor a 21-es számmal rezonálunk, az angyalok közelebb állnak hozzánk, segítve abban, hogy jó tetteinket a legmagasabb jóra használjuk fel. Ez a nap tehát nem csak a jó tetteink visszhangjáról szól, hanem arról is, hogy az angyali erők milyen közvetlenül segítenek abban, hogy jó cselekedeteink a legnagyobb hatást érjék el!

A mai nap egy csodálatos alkalmat hordoz ahhoz, hogy érezzük, és értékeljük az Univerzum szeretetét és az angyali támogatást. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy még gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!