Az Univerzum üzenete 2024.01.23-ra, Amikor egy imába foglalt kérésed megvalósul!

Az Univerzum üzenete 2024.01.23-ra, Amikor egy imába foglalt kérésed megvalósul!

Kedves Lelki Útitársaink!

2024. január 23-án egy csodálatos, és megerősítő napra ébredünk. A 23-as szám a számmisztikában a változás, az alkalmazkodás és a mágikus erejű kommunikáció szimbóluma. Ma különleges üzenetet hordoz számunkra az Univerzum: az imádba foglalt kéréseink megvalósulnak!

A mai nap üzenete:

A 23-as szám dinamikus energiája arra emlékeztet minket, hogy az Univerzum hallja, és válaszol az imáinkra. Ez a nap arról szól, hogy megtapasztaljuk imáink gyümölcseit és megvalósulják legmélyebb vágyainkat!

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Elfogadom az Univerzum válaszait az imáimra. Hálás vagyok mindenért, ami az életembe érkezik, és tudom, hogy minden, amit kérek, szeretettel és bölcsességgel válaszol meg.”

A következő napokban figyeljünk az Univerzumtól érkező jelekre és üzenetekre, amelyek megerősítik imáink megválaszolását. Ezek az üzenetek segíthetnek abban, hogy felismerjük és megéljük vágyaink beteljesülését.


Ima a vágyak megvalósulásáért:

Drága Mennyei Atyám, a szeretet és a bőség forrása,

Hálás szívvel fordulok Hozzád, tudva, hogy hallgatod imáimat és vágyaimat. Kérlek, segíts nekem megnyitni szívemet és elmémet, hogy befogadjam azokat az áldásokat, amiket számomra készítettél.

[Ennél a résznél elmondhatja a saját vágyait, például: “Kérlek, segíts abban, hogy megtaláljam az ideális munkát, ahol képességeimet és tehetségemet teljes mértékben kamatoztathatom.” vagy “Kérlek, vezess a szeretet és a békesség útján a családommal és barátaimmal.”]

Tudom, hogy minden vágyam, amit szívemben hordozok, fontos Neked. Kérlek, vezess az úton, hogy döntéseim és lépéseim összhangban legyenek a Te szeretetteljes terveddel. Add meg nekem a bölcsességet, hogy felismerjem azokat a lehetőségeket, amelyeket küldesz nekem, és a bátorságot, hogy kövessem őket.

Köszönöm, hogy mindig velem vagy, és hogy vezetéseddel és szereteteddel áldasz meg. Hálás vagyok mindenért, amit már kaptam, és mindenért, ami még előttem áll. Bízom benned és abban a csodálatos tervben, amit számomra készítettél!

Ámen.


Üzenet az Őrangyalodtól:

“Drága gyermekem, melletted állok, hogy segítselek megérteni és értékelni az Univerzum válaszait. Emlékezz, hogy az imáid ereje hatalmas, és az Univerzum mindig vigyáz rád. Fogadd el ezeket az áldásokat nyitott szívvel és hálával.”

A 23-as szám különleges, mágikus ereje:

A 23-as szám különleges és mágikus ereje abban rejlik, hogy ösztönzi a kommunikációt és a változásokat. Ez a szám segít abban, hogy összhangba kerüljünk saját belső igazságunkkal és az Univerzum üzeneteivel. Amikor a 23-as számmal rezonálunk, képesek vagyunk hatékonyabban kommunikálni a vágyainkat, és megtapasztalni a válaszokat, amelyeket az Univerzum küld számunkra. Ez a nap tehát nem csak az imáink megválaszolásáról szól, hanem arról is, hogy hogyan kommunikálunk az Univerzummal, és hogyan fogadjuk el az áldásokat, amelyeket küld nekünk!

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy még gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!