Az Univerzum üzenete 2024.01.24-re: A bőség napja és a 4-es szám mágikus ereje

Az Univerzum üzenete 2024.01.24-re: A bőség napja és a 4-es szám mágikus ereje

Kedves Olvasóink!

2024. január 24-én egy rendkívüli napra ébredünk, amikor az Univerzum bősége és szeretete különleges mértékben árad ránk. A 24-es dátum számmisztikai ereje a 4-es számban rejlik, mely stabilitást, rendet és a földi világban való megvalósulást szimbolizálja. Ez a nap különleges lehetőséget kínál nekünk, hogy megnyissuk szívünket és elménket az égből hulló áldások befogadására.

A mai nap üzenete:

A 4-es szám energiája ma különösen erős, amely a földi megvalósulás és a stabilitás erejét hordozza magában. Ez a nap arról szól, hogy fogadjuk el az Univerzum által küldött bőséges áldásokat, és bízzunk abban, hogy ezek az áldások megerősítik életünk minden területét!

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Elfogadom az Univerzum bőséges áldásait, és hálás vagyok mindenért, ami ma az utamba kerül. Tudom, hogy az Univerzum szeretettel és gondoskodással áld meg, és ezek az áldások megerősítenek és támogatnak.”

A következő napokban figyeljünk az Univerzumtól érkező jelekre és üzenetekre, amelyek megerősítik a bőség és a stabilitás jelenlétét életünkben. Ezek az üzenetek segíthetnek abban, hogy megtaláljuk az egyensúlyt és a harmóniát, miközben élvezzük az áldások bőségét.

Üzenet az Őrangyalodtól:

“Drága gyermekem, itt vagyok veled ezen a különleges napon, hogy segítsek megnyitni szívedet és elmédet az Univerzum szeretetének és bőségének befogadására. Emlékezz, hogy minden jó, amit adsz, százszorosan tér vissza hozzád, és ma ezek az áldások valóban megmutatkoznak életedben!”

A 4-es szám különleges, mágikus ereje:

A 24-es dátum a 4-es szám erejével rezonál, amely a stabilitás, az alapok és a földi megvalósulás szimbóluma. A 4-es szám mágikus ereje abban rejlik, hogy segít nekünk megteremteni és megtartani az életünkben a stabilitást és rendet. Ez a szám segíti a földi megvalósulásokat és a konkrét cselekedeteket, amelyek által megvalósíthatjuk álmainkat és céljainkat. A 4-es szám energiája segít abban, hogy megteremtsük és fenntartsuk azt a szilárd alapot, amelyre az életünk épül!

A mai nap csodálatos lehetőséget ad nekünk arra, hogy megnyissuk szívünket az Univerzum bőséges áldásainak és a 4-es szám stabilitást hozó erejének. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy még gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!