Az Univerzum üzenete 2024.01.25-re, ma megtalál a szerencse, az angyalok vigyáznak Rád!

Az Univerzum üzenete 2024.01.25-re, ma megtalál a szerencse, az angyalok vigyáznak Rád!

Kedves Olvasóink!

2024. január 25-én egy nagyon különleges, és szerencsés napra ébredünk. A 25-ös dátum számmisztikában a 5-ös szám energiáját hordozza, amely a változás, az alkalmazkodás és a szerencse jelképe. Ma az Univerzum és az angyalok különleges védelmet és szerencsét ígérnek nekünk.

A mai nap üzenete:

A 25-ös szám, a harmónia és a változás energiáit egyesíti. Ez a nap arról szól, hogy bízzunk az angyalokban és az Univerzumban, hiszen ők vigyáznak ránk, és szerencsét hoznak életünkbe!

Pozitív megerősítés a mai napra:

Elfogadom az angyalok védelmét és az Univerzum szerencséjét. Tudom, hogy minden, ami ma történik, az én javamat szolgálja, és hálás vagyok minden áldásért, ami elém kerül!

A következő napokban figyeljünk az Univerzumtól érkező jelekre és üzenetekre, amelyek a szerencse és a jólét jelei lehetnek. Az angyalok védelme alatt állva megtapasztalhatjuk a pozitív változásokat és a szerencse áramlását életünkben!

Üzenet az Őrangyalodtól:

Drága gyermekem, itt vagyok, hogy vezesselek és óvjalak ezen a szerencsés napon. Bízz bennem, és fogadd el az áldásokat, amelyeket az Univerzum küld neked. Emlékezz, hogy az angyalok mindig melletted állnak, és segítenek abban, hogy megtaláld az élet örömeit és lehetőségeit!

A 5-ös szám különleges, szerencsehozó ereje:

A 25-ös dátumban rejlő 5-ös szám energiája a változás és az alkalmazkodás erejét hordozza magában. Ez a szám a kalandok, új lehetőségek és szerencse jelképe. A 5-ös szám energiája segít abban, hogy nyitottak legyünk az újra, és bátran fogadjuk el a változásokat és a szerencsét. Ez a nap arról szól, hogy megnyíljunk a szerencse és az új lehetőségek előtt, és élvezzük az angyalok és az Univerzum áldásait.


A telihold ereje a mai nap során:

Amikor a telihold ragyog az égen, az Univerzum energiái megsokszorozódnak. A telihold híres arról, hogy felerősíti az érzelmi állapotokat, gondolatokat és spirituális energiákat. Ez az asztronómiai esemény tovább erősíti a 25-ös szám által hordozott szerencsehozó és változást elősegítő energiákat.

A telihold fénye alatt az Univerzum által küldött áldások még intenzívebbé válnak, lehetőséget adva nekünk, hogy mélyebben kapcsolódjunk belső igazságunkhoz és spirituális útunkhoz. A telihold ideje kiválóan alkalmas arra, hogy elengedjük a múltban gyökerező félelmeket és korlátozásokat, így teljes mértékben nyitottak lehetünk az angyalok és az Univerzum áldásaira.

Használjuk ki ezt a különleges időszakot arra, hogy meditáljunk, imádkozzunk vagy egyszerűen csak elcsendesedjünk, figyeljük meg az érzéseinket és gondolatainkat. A telihold ereje segít abban, hogy tisztábban lássuk az életünk útját, és fogadjuk azokat az áldásokat, amelyeket az Univerzum készített számunkra.

Ez a telihold különleges megerősítést ad a mai napnak, így minden, amit teszünk vagy kérünk, még nagyobb erővel és támogatással bír. Fogadjuk el ezt a különleges energiát, és engedjük, hogy az vezessen minket a szeretet, a bőség és a pozitív változások felé!


Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy még gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!