Az Univerzum üzenete 2024.01.26-ra, a csodák kapuja ma megnyílik, anyagi segítség vár Téged!

Az Univerzum üzenete 2024.01.26-ra, a csodák kapuja ma megnyílik, anyagi segítség vár Téged!

Kedves Olvasóink!

2024. január 26-án, egy csodálatos energiákkal teli napot kezdünk, amikor az Univerzum csodák kapuját nyitja meg számunkra. A 26-os dátum, melyben a 6-os szám rezonanciája dominál, az otthonosság, a gondoskodás és a jólét energiáit hozza el életünkbe. Ma különleges üzenetet kapunk az Univerzumtól: anyagi segítség vár ránk!

A mai nap üzenete:

A 6-os szám energiája a harmónia, az egyensúly és az anyagi jólét erejét hordozza magában. Ez a nap arról szól, hogy megnyíljunk a bőség és az anyagi segítség érkezésére, amit az Univerzum kínál nekünk.

Pozitív megerősítés a mai napra:

Elfogadom az Univerzum által küldött anyagi segítséget és bőséget. Hálás vagyok minden lehetőségért, ami elősegíti jólétemet és harmóniám megteremtését!

A következő napokban várható, hogy az anyagi segítség és a jólét új formái jelennek meg életünkben. Legyünk nyitottak az új lehetőségekre és fogadjuk el az Univerzum áldásait, amelyek segítenek abban, hogy megerősítsük anyagi helyzetünket.

Üzenet az Őrangyalodtól:

Drága gyermekem, itt vagyok, hogy támogassalak ezen a különleges napon. Emlékezz, hogy az Univerzum mindig gondoskodik rólad, és készen áll arra, hogy segítse jólétedet. Fogadd el az égből érkező segítséget hálával és bizalommal!

A 6-os szám különleges, mágikus ereje:

A 26-os dátum a 6-os szám mágikus erejét hordozza, amely a jólét, a gondoskodás és az otthonosság energiáit jelképezi. Ez a szám segít abban, hogy megteremtsük életünkben az anyagi stabilitást és bőséget, valamint harmóniát hoz az otthoni és családi környezetbe. A 6-os szám energiája ösztönzi a bőség áramlását, segítve, hogy megnyíljunk a jólét és az anyagi segítség befogadására. Ez a nap arról szól, hogy megéljük a gondoskodás és a bőség energiáit, és megnyissuk szívünket az Univerzum által küldött segítség és támogatás előtt.

A mai nap nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy befogadjuk az Univerzum által küldött anyagi segítséget és bőséget. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy még gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!