Az Univerzum üzenete 2024.01.28-ra, a ma a végtelen angyali energia kísér a nap során!

Az Univerzum üzenete 2024.01.27-re, a ma a szerencse melléd szegődik!

Kedves Olvasóink!

2024. január 28-án egy rendkívül energiával teli napra ébredünk, amikor a végtelen angyali energia kíséri lépteinket. A 28-as dátum, mely a 2-es és 8-as számok kombinációjából ered, különleges mágikus és spirituális jelentőséggel bír. Ma az Univerzum üzenete az, hogy a végtelen angyali energia kísér minket a nap során!

A mai nap üzenete:

A 2-es és 8-as számok együttes energiája a kapcsolatok mélyítésére, a bőségre és a végtelen lehetőségekre utal. Ez a nap arról szól, hogy érezzük és fogadjuk el az angyalok állandó jelenlétét és támogatását életünk minden pillanatában.

Pozitív megerősítés a mai napra:

Elfogadom az angyali energiák végtelen áramlását és tudom, hogy az angyalok mindig velem vannak. Bízom az Univerzum szeretetében és vezetésében, és hálás vagyok minden áldásért, amit kapok!

A következő napokban várható, hogy megtapasztaljuk az angyali energiák erős és pozitív hatását életünkben. Ez a támogatás segíthet abban, hogy megtaláljuk az útunkat, és erősödjön kapcsolatunk az Univerzummal.

Üzenet az Őrangyalodtól:

Drága gyermekem, itt vagyok veled, hogy vezesselek és óvjalak ezen a különleges napon. Emlékezz, hogy az angyalok szeretete és támogatása végtelen, és mindig elérhető számodra. Nyisd meg a szívedet, hogy teljes mértékben fogadhassad ezt az áldást!

A 28-as dátum és a 2-es és 8-as számok különleges ereje:

A 28-as dátum a 2-es és 8-as számok egyedülálló kombinációját hordozza, amely a kapcsolatok, a bőség és a végtelen lehetőségek energiáit ötvözi. A 2-es szám a harmóniát és az együttműködést jelképezi, míg a 8-as szám a végtelenség és az anyagi bőség szimbóluma. Ezeknek a számoknak az összjátéka megerősíti az angyali energiák jelenlétét és segít abban, hogy teljes mértékben kihasználjuk az Univerzum által kínált lehetőségeket. Ez a nap tehát arról szól, hogy megnyíljunk az angyalok végtelen szeretetére és a bőségre, amit az Univerzum kínál nekünk.

A mai nap egy csodálatos alkalmat nyújt számunkra, hogy megünnepeljük az angyalok végtelen szeretetét és támogatását. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy még gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!