Az Univerzum üzenete 2024.01.29-re, a karma megfordul, és minden jót visszakapsz!

Az Univerzum üzenete 2024.01.29-re, a karma megfordul, és minden jót visszakapsz!

Kedves Olvasóink!

2024. január 29-én egy mély és erőteljes napra ébredünk, amikor a karma fordulópontját érjük el, és az általunk a világba kibocsátott jóság visszatér hozzánk. A 29-es dátum, mely a 2-es és 9-es számok energiáit egyesíti, a karmikus ciklusok beteljesedésének és a spirituális megértésnek időszakát jelöli. Ma az Univerzum üzenete az, hogy minden jó, amit tettünk, megtérül és visszatér hozzánk!

A mai nap üzenete:

A 2-es és 9-es számok kombinációjának energiája a kapcsolatok mélyítését és a karmikus megtisztulást támogatja. Ez a nap arról szól, hogy érezzük meg és fogadjuk el a karma törvényének igazságát: minden jó cselekedetünk, gondolatunk és szándékunk visszatér hozzánk.

Pozitív megerősítés a mai napra:

Bízom a karma törvényében és tudom, hogy minden jó, amit a világba küldök, visszatér hozzám. Hálás vagyok mindenért, amit kapok, és elkötelezem magam a további pozitív cselekedetek és gondolatok mellett!

A következő napokban várható, hogy a múltbeli jó tetteink gyümölcsei megmutatkoznak életünkben. Ez lehet egy váratlan jutalom, egy régóta várt lehetőség vagy egy mélyebb megértés és belső békesség elérése.

Üzenet az Őrangyalodtól:

Drága gyermekem, itt vagyok veled, hogy segítselek a karmikus megtisztulás és a jó visszatérésének időszakában. Emlékezz, hogy minden gondolatod és cselekedeted fontos, és az Univerzum mindig vigyáz Rád!

A 29-es dátum és a 2-es és 9-es számok különleges ereje:

A 29-es dátum különleges energiája a 2-es és 9-es számok összjátékából adódik. A 2-es szám a harmóniát és az együttműködést szimbolizálja, míg a 9-es szám a spirituális beteljesedést és a karmikus ciklusok lezárását. Ezeknek a számoknak az együttes energiája segít abban, hogy felismerjük és elfogadjuk a karma törvényét, megértve, hogy minden jó cselekedetünk pozitív visszhangot vált ki. Ez a nap tehát nem csak a jó visszatéréséről szól, hanem arról is, hogy hogyan alakítjuk a jövőnket a jelen tetteinkkel.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy még gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!