Az Univerzum üzenete 2024.01.31-re, a hónap utolsó napja nagy meglepetést tartogat, anyagi segítség áll a házhoz!

Az Univerzum üzenete 2024.01.31-re, a hónap utolsó napja nagy meglepetést tartogat, anyagi segítség áll a házhoz!

Kedves Olvasóink!

2024. január 31-én, a hónap utolsó napján, egy váratlan és örömteli meglepetésre számíthatunk. A 31-es dátum, amely a 3-as és 1-es számok energiáit ötvözi, egy új kezdetet és a segítő energiák megjelenését jelzi életünkben. Ma az Univerzum üzenete egyértelmű: anyagi segítség áll a házhoz!

A mai nap üzenete:

A 3-as és 1-es számok kombinációja kreativitást, új kezdeteket és bőséget hoz. Ez a nap arról szól, hogy nyitottak legyünk az új lehetőségekre és fogadjuk el az Univerzum áldásait, különös tekintettel az anyagi segítségre!

Pozitív megerősítés a mai napra:

Elfogadom az Univerzum által küldött anyagi segítséget és bőséget. Hálás vagyok minden lehetőségért, ami elősegíti a jólétemet és a boldogulásomat!

A következő napokban várhatóan megérkezik az az anyagi segítség, amelyre vártunk. Ez a segítség új lehetőségeket és megoldásokat hozhat életünkbe, amelyek hozzájárulnak a jólétünk növekedéséhez.

Üzenet az Őrangyalodtól:

Drága gyermekem, itt vagyok veled, hogy támogassalak ezen az áldásokkal teli napon. Emlékezz, hogy az Univerzum mindig gondoskodik rólad, és a segítség gyakran váratlan formákban érkezik!

A 31-es dátum és a 3-as és 1-es számok különleges ereje:

A 31-es dátum a 3-as és 1-es számok egyedülálló kombinációját hordozza, amely a kreativitást és az új kezdeteket jelképezi. A 3-as szám a kreativitás és a bőség energiáját hordozza, míg az 1-es szám az új kezdeteket és a független cselekvést szimbolizálja. Ezeknek a számoknak az összjátéka segít abban, hogy pozitív változásokat hozzunk életünkbe és megnyíljunk az Univerzum által küldött anyagi segítség előtt.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőteljes energiában. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy még gyorsabban manifesztálódjanak az áldások az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!