Az Univerzum üzenete 2024.02.13-ra, vége a nehézségeknek, békés időszak következik!

Az Univerzum üzenete 2024.02.13-ra, vége a nehézségeknek, békés időszak következik!

Kedves Olvasóink!

2024. február 13-án egy olyan fordulóponthoz érkezünk, ahol az Univerzum üzenete világos és bátorító: véget érnek a nehézségek, és egy békés időszak köszönt ránk. A 2-es és a 13-as számok együttes ereje karmikus tisztulást és megújulást ígér, amely lehetőséget ad arra, hogy újrahangolódjunk és összhangba kerüljünk magunkkal és az Univerzummal.

A mai nap üzenete:

A 2-es szám az egyensúly és a harmónia erejét, míg a 13-as szám a karmikus változásokat és átalakulásokat szimbolizálja. Ezen a napon az Univerzum arra ösztönöz minket, hogy bízzunk a folyamatban, mivel minden nehézség, amit átéltünk, szükséges lépés volt a lelki növekedésünk útján.

Pozitív megerősítés a mai napra:

Elfogadom az Univerzum békés megújulását és hálás vagyok minden nehézségért, amely erősebbé tett. Nyitott vagyok az új kezdetekre és a békés jövőre, amely előttem áll!

Ahogy továbblépünk a következő felé, érezhetjük az Univerzum támogató erejét, amint egyre több békét és harmóniát hoz életünkbe. A nehézségek után megérdemelt pihenés és öröm vár ránk!

Üzenet az Őrangyalodtól:

Drága gyermekem! Melletted állok, hogy támogassalak ebben az átmeneti időszakban. Tudom, hogy erősek voltak a próbatételek, de most itt az ideje a megújulásnak és a békének. Bízzál abban, hogy az Univerzum mindig a legmagasabb javadat szolgálja!

A 2024.02.13-as dátum és a 13-as szám karmikus ereje:

A 13-as szám gyakran félreértett, ám valójában hatalmas spirituális átalakulást és megújulást hordoz. Ez a szám a karmikus ciklusok lezárását és új kezdeteket jelképezi, lehetővé téve számunkra, hogy megszabaduljunk a múlt terheitől. A “13. angyal” támogató ereje különösen erős ezen a napon, segítve bennünket, hogy átlépjünk egy békésebb és harmonikusabb életszakaszba.

A mai nap egy mélyen spirituális nap, amely lehetőséget ad arra, hogy elengedjük a múltat és nyitott szívvel lépjünk az Univerzum által kínált új lehetőségek felé. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben a csodálatos átalakulásban. Ne feledjétek, hagyjatok egy “köszönöm” kommentet, hogy gyorsabban érkezzenek az áldások az életetekbe!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!