Az Univerzum üzenete 2024.02.16-ra, váratlan helyről kapsz ma segítséget!

Az Univerzum üzenete 2024.02.16-ra, váratlan helyről kapsz ma segítséget!

 

Kedves Lelkek, ma, 2024. február 16-án, az Univerzum különleges üzenettel fordul hozzátok, mely szerint váratlan helyről érkezik segítség életetekbe. Ez a nap egyedi rezgéssel bír, amely megnyitja az utat az angyali beavatkozások és az Univerzum csodái előtt.

A “2” szám a harmónia és együttműködés jelképe, ami arra emlékeztet minket, hogy az életünkben jelen lévő kapcsolatok alapvetően fontosak. A “16”, ami összeadva “7”-re (1+6=7) redukálható, a spirituális ébredés és a belső bölcsesség számát hordozza. Ez azt jelzi, hogy a segítség, amit ma kapunk, nem csak külső forrásból érkezik, hanem saját belső vezetésünk révén is!

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Nyitott vagyok az Univerzum által küldött váratlan segítségek befogadására. Hiszem, hogy minden, ami velem történik, a legmagasabb jómat szolgálja.”

A következő napokban figyeljetek a jelekre és az üzenetekre, melyek váratlan forrásokból érkezhetnek hozzátok. Legyen szó egy idegentől kapott bátorító szóról, egy hirtelen felbukkanó lehetőségről, vagy egy álomban kapott útmutatásról, tudjátok, hogy ezek az Univerzum módjai, hogy segítsen nektek a jelenlegi kihívásaitokon.

Üzenet Az Őrangyalodtól:

“Ne feledd, kedvesem, hogy az Univerzum mindig a te oldaladon áll, és az őrangyalaid mindig készen állnak, hogy segítsenek neked. Nyisd meg szívedet és lelkedet, és fogadd el a szeretetet és a segítséget, amit neked szánnak!”

A 6-os szám karmikus ereje: A 6-os szám a gondoskodás, az otthon és a család számaként ismert, emlékeztetve bennünket arra, hogy az életünkben a szeretet és az elfogadás energiái milyen fontosak. Ezen a napon különös figyelmet kell fordítanunk arra, hogy hogyan tudjuk ezt az energiát megosztani másokkal és hogyan tudjuk a legjobban befogadni az Univerzum által nekünk szánt segítséget.

Az üzenet megosztásával nem csak saját lelki növekedésünkben veszünk részt, hanem másokat is inspirálunk és segítünk nekik nyitni az Univerzum végtelen lehetőségei felé. Kommentben írd le a “köszönöm” szót, hogy aktiválódjon az Univerzum segítsége az életedben, és gyorsabban megvalósuljanak a pozitív változások.

Kedveseim, emlékezzetek, hogy a váratlan segítség gyakran a legmeglepőbb módon érkezik hozzánk. Legyetek nyitottak, fogadjátok el szeretettel az élet ajándékait, és bízzatok abban, hogy minden, ami történik, az Univerzum tervének része, és mindig a javatokat szolgálja!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!