Az Univerzum üzenete 2024.02.17-re, Ma az angyalok a kedvedben járnak, az egyik kívánságodat teljesítik!

Az Univerzum üzenete 2024.02.17-re, Ma az angyalok a kedvedben járnak, az egyik kívánságodat teljesítik!

Kedves Olvasóink!

Ezen a csodálatos napon, 2024. február 17-én, az Univerzum különleges ajándékkal szolgál számotokra. Az angyalok ma különösen a kedvetekben járnak, és egyik kívánságotokat választva, azt teljesíteni fogják. Ez a nap mély spirituális jelentőséggel bír, hiszen a számok összhangja egyedülálló üzenetet hordoz.

A “2” szám a dualitásra, együttműködésre és harmóniára utal, míg a “17” összességében a “8”-ra (1+7=8) redukálódik, amely a bőség és a spirituális bölcsesség szimbóluma. Ezen a napon az angyalok közelsége és támogatása különösen erőteljes, így minden feltétel adott a kívánságok teljesüléséhez.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Hiszem, hogy az angyalok támogatása és szeretete körülvesz. Nyitott vagyok arra, hogy elfogadjam az Univerzum bőségét és az angyalok által küldött segítséget!”

A következő napokban készüljetek fel arra, hogy tanúi lesztek a kívánságotok teljesülésének. Legyen ez a kívánság bármilyen kicsi vagy nagy, tudjátok, hogy az angyalok munkálkodnak azon, hogy az életetekbe hozzák azt a csodát, amelyre a legmélyebben vágytok!

Üzenet Az Őrangyalodtól:

“Kedvesem, emlékezz, hogy a szeretet és a fény ereje mindig veled van. Kérj bátran és szívvel, és mi, angyalok, örömmel teljesítjük kívánságaidat. Higgy a csodákban, mert ők hinni fognak benned!”

A 7-es szám karmikus ereje:

A 7-es szám a spirituális ébredés, a belső tudás és a mély megértés szimbóluma. Ezen a napon különös figyelmet érdemel, hogy meddig jutottatok spirituális utazásotokon, és hogyan tudjátok ezt az utat még tovább mélyíteni. A 7-es szám arra is emlékeztet, hogy a legnagyobb bölcsességek gyakran a legcsendesebb pillanatokban találhatók meg.

Az üzenet továbbadásával nem csak a saját lelki utatokat erősítitek, hanem lehetőséget adtok másoknak is, hogy részesüljenek az angyalok szeretetében és támogatásában. Kommentben írd le a “köszönöm” szót, hogy gyorsabban megvalósuljon a változás az életedben, és hogy az Univerzum bősége mindenkihez eljusson.

Kedveseim, ma különösen figyeljetek az életetekbe érkező jelekre és üzenetekre. Nyissátok meg szíveteket és lelketeket, hogy teljes mértékben fogadni tudjátok az angyalok szeretetét és a csodákat, amelyeket számotokra készítettek. Az Univerzum mindig veletek van, vezet és támogat titeket minden lépésetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!