Az Univerzum üzenete 2024.02.18-ra, a karma megint segítséget nyújt!

Az Univerzum üzenete 2024.02.18-ra, a karma megint segítséget nyújt!

Kedves Lelki Útitársaim!

2024. február 18-án egy különleges napra ébredünk, ahol az Univerzum és a karma ismét összefog, hogy segítséget és támogatást nyújtson nekünk. A 2-es és a 18-as számok együttes energiája karmikus áldásokat és pozitív változásokat ígér, amelyek elősegítik spirituális utunkat és anyagi helyzetünket. Ma az Univerzum üzenete világos: nyisd meg a szíved, és fogadd el a karma segítségét, amely újra megmutatja erejét.

A mai nap üzenete:

A 2-es szám az egyensúly és harmónia jelképe, míg a 18-as szám a karmikus újrakezdés és átalakulás szimbóluma. Ezen a napon különösen érezhetjük az Univerzum támogató szeretetét, mely segít nekünk abban, hogy megoldjuk az előttünk álló kihívásokat, és előrébb lépjünk spirituális utunkon.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Elfogadom a karma segítségét, és nyitott vagyok az Univerzum által küldött áldásokra. Tudom, hogy minden, ami történik, az én javamat szolgálja, és hálás vagyok az égi támogatásért!”

A következő napokban várhatóan további pozitív változásokat és karmikus áldásokat tapasztalunk, amint az Univerzum segít nekünk átlépni a jelenlegi akadályokon, és megnyitja előttünk a bőség és a fejlődés új útjait.

Üzenet az Őrangyalodtól:

“Drága gyermekem, melletted állok ebben az átalakulási folyamatban. Emlékeztetlek, hogy a karma segítsége mindig jelen van életedben, hogy előrébb vigyen a lélek útján. Bízz abban, hogy minden segítség, amit most kapsz, az Univerzum szeretetének és gondoskodásának jele.”

A 2024.02.18-as dátum és a 18-as szám karmikus ereje:

A 18-as szám karmikus ereje abban rejlik, hogy segít felszínre hozni és feloldani a múltbéli teherből származó blokkokat, lehetővé téve számunkra, hogy tiszta lappal kezdjünk. Az 1-es és 8-as számok kombinációja, amely az új kezdeteket és a végtelen lehetőségeket szimbolizálja, arra ösztönöz bennünket, hogy fogadjuk el az életünkbe érkező segítséget és áldásokat, és használjuk fel őket a legmagasabb jó érdekében.

Az 8-as szám a spirituális világban különleges jelentőséggel bír, hiszen a végtelenség jelét idézi, és ezzel a végtelen lehetőségek, bőség és karmikus egyensúly szimbóluma. Ez a szám arra emlékeztet bennünket, hogy az Univerzum energiái ciklikusan működnek, és minden, amit kiadunk az Univerzumba, hozzánk is visszatér – legyen szó szeretetről, támogatásról, vagy anyagi javakról. Az 8-as szám így a karmikus igazságosság és az életünkbe áramló bőség és prosperitás erejét hordozza. Amikor tudatosan alkalmazzuk az 8-as szám erejét életünkben, megnyitjuk az ajtókat az Univerzum végtelen adományai előtt, lehetővé téve, hogy a bőség minden formájában megjelenhessen életünkben. Ez a szám emlékeztet bennünket, hogy az egyensúly és a harmónia elérése által képesek vagyunk maximálisan kihasználni az Univerzum által kínált lehetőségeket, és így valóban végtelen potenciálunkat megvalósítani!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!