Az Univerzum üzenete 2024.02.19-re, váratlan, nagyobb segítséget kapsz!

Az Univerzum üzenete 2024.02.19-re, váratlan, nagyobb segítséget kapsz!

Kedves Olvasóink!

Egy különleges nap virrad ránk 2024. február 19-én, amikor az Univerzum váratlan, de nagyobb segítséget ígér nekünk. A 2-es és a 19-es számok energiáinak összjátéka karmikus áldásokat és anyagi támogatást hoz, amelyek megkönnyítik útjainkat és elősegítik lelki fejlődésünket. Ma az Univerzum arra kér bennünket, hogy nyissuk meg szívünket és elménket az érkező segítség fogadására.

A mai nap üzenete:

A 2-es szám az egyensúly és a partnerség erejét hordozza, míg a 19-es szám az új kezdeteket és az önállóság erejét szimbolizálja. Ezek az energiák együttesen arra ösztönöznek, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból, és bízzunk az Univerzum által küldött segítségben, amely váratlanul, de időszerűen érkezik hozzánk.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Elfogadom az Univerzum váratlan segítségét, és hálásan köszönöm az életembe hozott áldásokat. Bízom abban, hogy minden, ami most történik, az én legnagyobb javamat szolgálja.”

A közelgő napokban számíthatsz arra, hogy az Univerzum által küldött segítség anyagi és spirituális formában is megmutatkozik, megkönnyítve a jelenlegi kihívásaidat és új lehetőségeket nyitva előtted.

Üzenet az Őrangyalodtól:

Drága gyermekem, mindig veled vagyok, különösen most, amikor az Univerzum különleges segítséget küld az utadra. Bízzál az angyali vezetésben és fogadd szeretettel az érkező támogatást!

A 2024.02.19-es dátum és a 19-es szám karmikus ereje:

A 19-es szám, amely a 1-es és a 9-es számok energiáit egyesíti, a függetlenség és a karmikus lezárások jelképe. Ez az energia arra ösztönöz, hogy zárjuk le a múltunkat, és nyissunk új fejezetet életünkben. A 9-es szám karmikus ereje különösen fontos, mivel azt üzeni, hogy minden véget ért ciklus új lehetőségek kezdetét jelenti, és az Univerzum mindig kész segíteni nekünk a továbblépésben.

Az Univerzum segítsége gyakran váratlanul érkezik, de mindig a legmegfelelőbb időben. Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is nyitottak legyenek az érkező segítségre, és ne feledjétek hagyni a “köszönöm” kommentet, hogy az áldások gyorsabban realizálódjanak az életetekben!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!