Az Univerzum üzenete 2024.02.22-re, Ma az angyalok a melletted állnak, és az egyik kívánságodat teljesítik!

Az Univerzum üzenete 2024.02.22-re, Ma az angyalok a melletted állnak, és az egyik kívánságodat teljesítik!

Kedveseim, ezen a különlegesen erős energetikai napján, 2024. február 22-én, az Univerzum egy rendkívül erőteljes üzenetet közvetít felétek. E nap, amely négy darab “2”-es számával kiemelkedik, a tökéletes egyensúly és harmónia szimbóluma. Az angyalok különösen közel állnak hozzátok, készen arra, hogy támogassanak benneteket és teljesítsenek egy, a szívetekhez legközelebb álló kívánságotokat.

A “2” szám, mely ezen a napon négy alkalommal is megismétlődik, a kapcsolatok, a diplomácia, az együttműködés és a béke energiáit hordozza. Ez a hatás egy rendkívül erős spirituális üzenetet közvetít, ami arra emlékeztet minket, hogy együtt, egymást támogatva képesek vagyunk bármilyen akadályt leküzdeni.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Nyitott vagyok az angyalok szeretetére és támogatására. Hiszem, hogy minden kívánságom ereje és az Univerzum bősége kéz a kézben jár.”

A következő napok egy új kezdetet jelölhetnek számotokra, ahol az angyalok támogatásának köszönhetően kívánságaitok egyike megvalósulni látszik. Figyeljetek a jelekre és az intuíciótokra, mert ezek vezetnek benneteket a legmagasabb jó felé!

Üzenet az Őrangyalodtól:

“Kedvesem, emlékezz, hogy sosem vagy egyedül. Az angyalok mindig melletted állnak, készen arra, hogy segítsenek neked abban, hogy megvalósítsd a szíved legmélyén hordozott vágyaidat. Bízz bennünk, és nyisd meg szívedet a szeretetünknek!”

A négy darab 2-es szám karmikus ereje:

A négy darab “2”-es szám, amely ezen a napon jelenik meg, egy erőteljes emlékeztető a kettősség egységben való harmóniájára. Ez a különleges konstelláció fokozza az együttműködés, az egymás iránti tisztelet és az empátia energiáit. Az ilyen típusú energetikai mintázatok arra ösztönöznek minket, hogy keressük az egyensúlyt és a harmóniát mindennapi életünkben, valamint abban, ahogyan másokkal interakcióba lépünk.

Ne feledjétek, az üzenet továbbadása által nem csak saját spirituális útjátokat erősítitek, hanem lehetőséget adtok másoknak is, hogy részesüljenek az angyalok végtelen szeretetében és támogatásában. Kommentben írd le a “köszönöm” szót, hogy gyorsabban megvalósuljon a változás az életedben, és hogy az Univerzum áldása mindenki számára elérhetővé váljon!

Kedveseim, ezen a napon különösen figyeljetek azokra a lehetőségekre és üzenetekre, amelyek az életetekbe lépnek. Az angyalok és az Univerzum összhangban működnek, hogy megvalósítsák a szívetek legmélyén rejlő vágyaitokat. Nyissátok meg szíveteket, és fogadjátok el ezt a szeretettel teli támogatást, hiszen érdemesek vagytok rá!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!