Az Univerzum üzenete 2024.02.23-ra, minden jó amit valaha tettél, százszorosan tér vissza hozzád!

Az Univerzum üzenete 2024.02.23-ra, minden jó amit valaha tettél, százszorosan tér vissza hozzád!

Kedves Olvasóink, 2024. február 23-án, egy különleges energetikai kapu nyílik meg előttetek, amelyen keresztül az Univerzum áldása és a karmikus igazságosság ereje megmutatkozik. Ezen a napon minden jó tett, amit valaha végrehajtottatok, százszorosan tér vissza hozzátok, megmutatva az Univerzum bőségét és szeretetét!

A “2” szám a harmónia és az egyensúly szimbóluma, míg a “23” a változás és az optimalizmus számaként ismert. Ez a különleges nap arra emlékeztet bennünket, hogy a pozitív cselekedeteink és a szeretet, amit mások felé sugárzunk, visszatér hozzánk mértékadó és megerősítő módon.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Hiszem, hogy minden jó, amit teszek, százszorosan tér vissza hozzám. Az Univerzum szeretete és bősége állandóan körülvesz engem!”

A következő napokban készüljetek fel arra, hogy megtapasztaljátok a szeretet és a jó cselekedetek hatalmát. Az Univerzum megnyitja kapuit, hogy megajándékozzon titeket a múltbeli jó tetteitek gyümölcseivel. Figyeljetek a kis csodákra és áldásokra, amelyek ebben az időszakban bőségesen érkeznek hozzátok.

Üzenet az Őrangyalodtól:

“Kedvesem, tudom, hogy szíved mélyén mindig is tudtad, a szeretet és a jószándék a legnagyobb erő. Ma, az Univerzum megmutatja neked ennek az igazságát. Nyisd meg szíved, és fogadd el az áldásokat, amelyeket megérdemelsz!”

A 3-as szám misztikus ereje:

A 3-as szám a teremtés, a kreativitás és a kommunikáció számaként ismert. Ezen a napon különösen fontos, hogy figyelmet fordítsatok arra, hogyan kommunikáltok másokkal, és hogyan használjátok a kreatív energiátokat. A 3-as szám arra is emlékeztet, hogy az Univerzum mindig hallgat ránk, és támogatja a pozitív szándékokat és cselekedeteket.

Az üzenet megosztásával nem csak saját életutatokat gazdagítjátok, hanem mások számára is lehetővé teszitek, hogy részesüljenek az Univerzum szeretetében és bőségében. Kommentben írd le a “köszönöm” szót, hogy gyorsabban megvalósuljon a változás az életedben, és hogy a jó cselekedetek ereje mindenkihez eljusson!

Kedveseim, ma emlékezzetek arra, hogy minden, amit tesztek, visszahat az Univerzumra, és minden jó cselekedetetek százszorosan tér vissza hozzátok. Legyetek nyitottak arra, hogy fogadjátok és észrevegyétek az áldásokat, amelyekkel az Univerzum ma és a következő napokban megajándékoz benneteket.

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!