Az Univerzum üzenete 2024.02.24-re, A jó emberek jó hírt, áldást kapnak!

Az Univerzum üzenete 2024.02.24-re, A jó emberek jó hírt, áldást kapnak!

Kedves Lelkek, ezen a csodás napon, 2024. február 24-én, az Univerzum különleges ajándékokat és üzeneteket készített számotokra. Ez a nap különösen kedvező azok számára, akik jó szívvel és tiszta szándékkal járulnak hozzá mások életéhez, mert az angyalok által hozott jó hírek és áldások most bőven érkeznek hozzájuk!

A “2” szám a harmónia, együttműködés és partnerkapcsolatok jelképe, míg a “24” (2+4=6) a felelősségteljes gondoskodást, otthon és család harmóniáját képviseli. Ezen a napon az angyalok üzenete arra ösztönöz bennünket, hogy folytassuk a jó cselekedeteket és a pozitív befolyást, melyet környezetünkre gyakorlunk.

Pozitív Megerősítés a mai napra:

“Hiszem, hogy minden jó tett és szándék, amit az Univerzumba küldök, hozzám tér vissza áldások és jó hírek formájában. Az Univerzum bősége végtelen, és szívem nyitott fogadni azt.”

A következő napokban készüljetek fel arra, hogy pozitív híreket és meglepetéseket kaptok, amelyek az életeteket gazdagítják. Az angyalok közvetítik ezeket az üzeneteket, amelyek megerősítik, hogy jó úton haladtok, és hogy az Univerzum elismeri a jószándékotokat és erőfeszítéseiteket.

Üzenet az Őrangyalodtól:

“Kedvesem, emlékezz, hogy minden gondolatod, szavad és tetteid fontosak. Az Univerzum figyel téged, és készen áll, hogy megáldjon a jóért, amit teszel. Maradj hű magadhoz és az értékeidhez, és fogadd el az érkező áldásokat!”

A 4-es szám misztikus ereje:

A 4-es szám a stabilitás, megbízhatóság és a szorgalom szimbóluma. Ezen a napon különös figyelmet érdemel, hogy mennyire fontos a kitartás és a kemény munka. A 4-es szám emlékeztet bennünket arra, hogy az alapok, amelyekre az életünket építjük, meghatározóak a hosszú távú sikerhez. Az ilyen típusú energiák arra ösztönöznek minket, hogy folytassuk a jó cselekedeteket és ne adjuk fel céljainkat.

Az üzenet megosztásával nem csak saját lelki növekedésünkben veszünk részt, hanem másokat is inspirálunk és segítünk nekik nyitni az Univerzum szeretete és áldásai felé. Kommentben írd le a “köszönöm” szót, hogy gyorsabban megvalósuljon a változás az életedben, és hogy a jó hírek és áldások mindenki számára elérhetővé váljanak.

Kedveseim, ma legyetek nyitottak azokra az üzenetekre és áldásokra, amelyek az életetekbe érkeznek. Az Univerzum és az angyalok támogatnak titeket minden jóban, amit tesztek, és elismerik a fényt, amit a világba sugárzotok. Maradjatok pozitívak, és bízzatok abban, hogy minden jó tett és jó szándék, amit az Univerzumba küldötök, hozzátok tér vissza áldások formájában!

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!