Az Univerzum üzenete 2024.02.24-re, Tízmilliószoros teremtő nap, telihold, szökőnap… a jó emberek jó hírt, áldást kapnak, a jócselekedetek ezerszeres hatása a mai napon!

Az Univerzum üzenete 2024.02.24-re, Tízmilliószoros teremtő nap, telihold, szökőnap… a jó emberek jó hírt, áldást kapnak, a jócselekedetek ezerszeres hatása a mai napon!

Kedves Lelkek, ezen a rendkívül erőteljes napon, 2024. február 24-én, az Univerzum egy csodálatos lehetőséget kínál számotokra. Ez a nap, amely egybeesik a telihold varázslatos erejével és a ritka szökőnappal, egy tízmilliószoros teremtő nap, amikor a jó emberek jó hírt és áldást kapnak, és a jócselekedetek hatása ezerszeresen fokozódik!

A “2” szám a harmónia és együttműködés jelképe, míg a “24” (2+4=6) az otthoni béke és a családi értékek szimbóluma. Ezen a különleges napon a telihold fényében megmutatkozó energetikai hullámok és az Univerzum szeretete összefonódik, hogy megsokszorozza a jó cselekedetek erejét.

Pozitív megerősítés a tízmilliószoros napon:

“Én vagyok a teremtés és a pozitív változás ereje. Minden jó gondolatom, szavam, és cselekedetem ezerszeresen tér vissza hozzám az Univerzum bőségének és szeretetének formájában.”

A következő napokban készüljetek fel arra, hogy áldások és jó hírek érkeznek hozzátok, amelyek a telihold és a tízmilliószoros nap magasabb rezgésű energiáinak köszönhetőek. Ezek az áldások nem csak megerősítik a hiteteket az Univerzum erejében, hanem segítenek további jó cselekedetek elvégzésében is.

Üzenet az Őrangyalodtól:

“Kedvesem, emlékezz, hogy az Univerzum végtelen bősége és szeretete mindig rendelkezésedre áll. A telihold fényében és ezen a különleges napon különösen nyitottak az energiák, hogy fogadd el, és sugározd vissza a szeretetet. Maradj hű a jószándékodhoz, és bízz az Univerzum csodáiban.”

A 4-es szám misztikus ereje:

A 4-es szám a stabilitás, a megbízhatóság és a kitartás jelképe. Ezen a napon a 4-es szám arra ösztönöz bennünket, hogy építsünk szilárd alapokat, amelyekre spirituális és anyagi jólétünket alapozhatjuk. Ez a szám emlékeztet minket arra, hogy az Univerzum támogatja a kitartó erőfeszítéseinket, és megsokszorozza azokat a telihold fényében.

Az üzenet megosztásával nem csak a saját lelki utatokat erősítitek, hanem másokat is inspirálhattok, hogy nyissanak az Univerzum szeretete és bősége felé. Kommentben írd le a “köszönöm” szót, hogy gyorsabban megvalósuljon a változás az életedben, és hogy a tízmilliószoros nap áldásai mindenki számára elérhetővé váljanak!

Kedveseim, ezen a különleges napon maradjatok nyitottak, fogadjátok el az érkező áldásokat, és ne feledjétek, minden jó cselekedet, amit tesztek, ezerszeresen tér vissza hozzátok. Az Univerzum és a telihold fénye ma különösen ragyog rátok, erősítve szándékaitokat és teremtő erejüket.

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!